“Διπλό” δια ποδός… Μητσάκου

Σε ένα ματς όπου κρίθηκε στη μια φάση, η ομάδα της Δόξας Ομορφοχωρίου συνέχισε την καλή της πορεία παρακολουθώντας από κοντά την πορεία των Αβέρωφ και Παραποτάμου.

Συγκεκριμένα με ένα τέρμα του Μητσάκου η Δόξα απέσπασε το τρίποντο από την έδρα του Βουκεφάλα, μετά από συρτή παράλληλη στην εστία σέντρα του Άρη Καπετάνιου στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Κυριάκου δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι το 0 – 1 παρέμεινε έως και το τέλος της αναμέτρησης με τον Βουκεφάλα να παραμένει για ακόμη μια αγωνιστική σε δύσκολη βαθμολογική θέση, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σε τροχιά ανόδου.

Οι Συνθέσεις

Βουκεφάλας (Βασίλης Κυριάκος): Παπαζήσης, Νεράτζης Κ. (70′ Σιγκούνας), μαυρομιχάλης, Τουρμουσόγλου, Μπλάνας, Γκρέτσης, Τσακάρας, Ζαχαρής (46′ Νεράτζης Γ.), Πικούλης, Χαρούλης, Νόκας.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Ζεϊμπέκης, Μωραΐτης, Καπετάνιος Γ., Φαρμάκας, Πράσινος, Πότσης (81′ Καραγιανόπουλος), Μητσάκος, Νταλαμπύρας, Χριστοδούλου Κ., Καπετάνιος Α., Τζιάτζιος (65′ Χριστοδούλου Στ.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...