Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Νίκη!

Η Νίκη Κρήνης ανακοίνωσε διπλή χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Γιάννη Τσανάκα (φωτ.) και τον Τριαντάφυλλο Μορφογιάννη.

Η Νίκη φέτος κάνει την δική της προσπάθεια να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν και μεταγραφικά οι «μπλε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες δύο μεταγραφές για την περίοδο αυτή:

α)Τσανάκας Γιάννης, 18.5 χρονών και ύψος 1.92, αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ.
Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο μέσα από την Ακαδημία Βουτυρίτσα, όπου και παρέμεινε για 6 σεζόν. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Α΄ Τοπική κατηγορία και την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης, οπού και ενώ ξεκίνησε με πολλές συμμετοχές, η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ο ίδιος ήθελε, και έτσι μετά από 6 μήνες επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, οπού θα βρει ως συμπαίκτη και τον αδερφό του, Χρήστο, μαθαίνοντας για το υπέροχο κλίμα που θα βρει στην Κρήνη.

β)Μορφογιάννης Τριαντάφυλλος, 25 ετών και ύψος 1.77, αγωνίζεται σαν δεξί μπακ-χαφ.
Είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει άλλη φανέλα, αφού μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόνο με την ομάδα του χωριού του, τον Ατρόμητο Βαμβακούς.

Έχει να επιδείξει πολλές γεμάτες σεζόν, τα τελευταία 11 χρόνια όπου και ασχολείται με το ποδόσφαιρο και ένας από τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα μας είναι,όπως έμαθε από τους συμπαίκτες του το πλέον θαυμάσιο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

ΤΟ Δ.Σ της Νίκης Κρήνης καλωσορίζει και επίσημα τους 2 αυτούς ποδοσφαιριστές και τους εύχεται να είναι υγιείς και μέσα από τους προσωπικούς στόχους που έχουν θέσει, να πετύχουν και την άνοδο της ομάδας μας!».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Νίκης ψάχνουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα και την νέα σεζόν στην παραπάνω κατηγορία και θα κινηθούν μεταγραφικά μόνο αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό καθώς το ρόστερ είναι πλήρες αυτή την στιγμή και στόχος των μπλε είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και να γίνουν προσεκτικές κινήσεις ενίσχυσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...