«Διπλό» ουσίας και ξανά στη πρώτη «τετράδα» ο Αετός!

Στη πρώτη «τετράδα» του πίνακα της βαθμολογίας επέστρεψε ο Αετός Μακρυχωρίου με την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε στον Αμπελώνα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 3 – 0!

Ευρεία νίκη πέτυχε λοιπόν το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου απέναντι στο σύνολο του Κώστα Μαντζιώκα και έτσι σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΟΕ με τη Λάρισα 2012, ο Αετός έφθασε τους σαράντα δύο βαθμούς και βρίσκεται στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» παρέμειναν στους τριάντα τέσσερις βαθμούς και την όγδοη θέση μετά από το αποτέλεσμα αυτό.

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Γιάννης Κολοβός έβαλε σε θέση οδηγού το Μακρυχώρι στο σκορ με σουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ενώ στο 21ο λεπτό ο Αποστόλης Γκαμπέτας έκανε δύο τα τέρματα για τους «κιτρινόμαυρους» με πλασέ μετά από πάσα του Γιάννη Κολοβού.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης και στο 79′ ο Παναγιώτης Φουσίκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3 με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Αντώνη Πούτα και παρά τις όποιες προσπάθειες των παικτών για άλλο τέρμα, αυτό ήταν το τελικό σκορ ανάμεσα σε Αμπελωνιακό και Αετό Μακρυχωρίου.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης (75′ Κόκκινος), Γούτος (83′ Γκιόνα), Δαλακώνης, Μεσημέρης (46′ Φουδούλης), Αλεξόπουλος, Καραλής, Χατζούλης, Βούκιας (65′ Κατσής), Αλεξανδρής, Μητρούσκας.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Σιάτρας, Τσιαντούλης, Πούτας, Μάρκο, Σουφχάρας (60′ Μπέτσιος), Καλούσης, Γκαμπέτας (83′ Λάλλας), Κολοβός, Μπόντε (70′ Τζίκα Ίλ.), Φουσίκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Γκαρέλης, Πατέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...