Δυσκολεύτηκε… αλλά κέρδισε ο Οικονόμος

Την Αστραπή Νέας Πολιτείας υποδέχτηκε στο Γήπεδο της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος για την 5η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 35′ με σουτ του Καλτσά μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος ανέβασε την απόδοση του και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Παπαγεωργίου στο 66′. Στη συνέχεια ο Οικονόμος θα φτάσει και σε δεύτερο γκολ, με τον Κουμπούρα αυτή τη φορά, για να κάνει την ανατροπή με 2 – 1 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραίσκος (75’ Μπουμπουνάρας), Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Σαπάκος, Γκαμπέτας, Μιφτάρι, Κακαράντζας (46’ Παλιγιάννης) , Δραχαλίβας (46’ Παπαγεωργίου), Σακοράφας Βας (58’ Πούτας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσιογιαννούλης, Σιάρκος, Χλώρος, Κατσιάνος, Χασιώτης, Τσεκούρας (88′ Μαναός), Ιωαννίδης, Μπέτσης (80’ Σκόμπας), Αργυρακούλης (56’ Καψιώχας), Κοταρέλας, Καλτσάς (90’+1′ Αλεξόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Παραφέστας, Λάκης.

Πηγή: radioelassona.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...