Δόξα Δράμας: Στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία

Μήνυμα για εθελοντική αιμοδοσία ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία μας με την πανδημία του κορονοϊού έστειλε η Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκφράζει τη στήριξή της στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ένωσης Super League 2-Football League για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εκστρατεία μαζικής ευαισθητοποίησης των Ελλήνων προς αυτή την κατεύθυνση, ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία μας με την πανδημία του κορωνοϊού.

Καλούμε τους πολίτες της Δράμας και όχι μόνο, να σταθούν αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, δίνοντας αίμα και ζωή σε συνανθρώπους μας, τη στιγμή που δοκιμάζεται καθημερινά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς με την έξαρση των κρουσμάτων του COVID-19 παρατηρείται επιταχυνόμενη μείωση αποθεμάτων αίματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, που έλαβε προσωπική επιστολή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Πολιτισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση στο συγκεκριμένο ζήτημα:

«Σε μια περίοδο που η υγεία των συνανθρώπων μας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα της καθημερινότητάς μας, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, αναδεικνύει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στηρίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι πρωτοπόρος στην κοινωνία και καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώνονται στις πόλεις από όλους τους φορείς και από τις ομάδες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και μην ξεχνάτε: “Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές».

Ας γίνουμε λοιπόν εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής, ενισχύοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα. Άλλωστε, η αθλητική οικογένεια βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών.

The post Δόξα Δράμας: Στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...