Δύναμη, παράπονα και ισοπαλία

Σε ένα δυνατό παιχνίδι για γερά νεύρα στο «Γ. Μητσιμπόνας», Λάρισα 2012 και Π.Ο.Ε. αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Η γηπεδούχος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση Λάρισα 2012 έφτασε τους 15 βαθμούς και κατέχει την 12η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Από την άλλη ο Π.Ο.Ε. έχει μόλις έναν βαθμό παραπάνω και ισοβαθμεί στην 10η θέση με τον Σμόλικα Φαλάνης.

dsc_0153

Στο παιχνίδι υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες για τη Λάρισα 2012 με τους Τσιάκο, Κίτσιο και Μάντζα, ενώ για τον ΠΟΕ με τους Ματούλα και Μπαρλαγιάννη. Ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει τη νίκη.

dsc_0141

Έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στη δύναμη και ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και χωρίς νικητή, με τη Λάρισα 2012 και τον Π.Ο.Ε. να μοιράζονται από έναν βαθμό και να επικεντρώνονται στο ματς της επόμενης (14ης) αγωνιστικής με Φαλανιακό και Νέα Πολιτεία αντίστοιχα.

dsc_0118

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι τελείωσε έχοντας και οι δύο ομάδες παράπονα από τη διαιτησία για τις αποφάσεις που πήρε σήμερα ο κ. Κουκούλης.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Γεωργούλας Θωμ., Φλώρος Β., Κίτσιος Π., Φλώρος Παντ., Σκέντζας Π., Φλώρος Παν., Γεωργούλας Θοδ., Στρατής (70′ Γκόλτσιος), Τσιάκος, Μάντζας (80′ Σκέντζας Ευάγγ.), Κίτσιος Δ. (65′ λ.τ. Φλώρος Αντ.).

ΠΟΕ (Αλέκος Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Ουσταμπασίδης (60′ Πετκολάι), Τσένος, Καρλιάμπας, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Καραμάνος (70′ Καραμάνος), Ματούλας, Μπαρλαγιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μακρής, Τσατσαρώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com