Δύο αγωνιστικές στον Λέτο!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για το φτύσιμο στον Μάνταλο και θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και τον επαναληπτικό της Τούμπας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Σεμπάστιαν Λέτο για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο, στο φινάλε του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός που απολογήθηκε μέσω του Γιάννη Κάρμη το μεσημέρι της Πέμπτης, θα χάσει τα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση της διοργανώτριας αρχής:

«LETO SEBASTIAN  (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10996/10-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00». Δέχεται ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν, με την από 10-04-2017 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1 περ. β΄, 6 περ. στ΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ii, 35 παρ. 1 εδ. τελ. του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι ευρώ».

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com