Δύο “κυανέρυθροι” για αντί-Πελάεθ – Πάει χωρίς ξένο μέχρι το φινάλε ο ΑΟ Τρίκαλα

Στον ΑΟ Τρίκαλα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν χωρίς τον Ντιέγκο Πελάεθ. Δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς καθώς η θέληση του Πελάεθ υπερίσχυσε.

Μπορεί οι κυανέρυθροι να ήθελαν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ωστόσο ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως θέλει να γυρίσει σπίτι του.
Λίγο το γεγονός πως είναι 8 μήνες μακριά από το σπίτι του , από την οικογένεια του και από τη γυναίκα του, λίγο το γεγονός πως στην Ισπανία ο κορονοϊός δεν αστειεύεται με εκατοντάδες νεκρούς, πολύ η απομόνωση τους ενός μήνα περίπου στο σπίτι του και λίγο η αποχώρηση του κολλητού του, Μπόγιαν Άλεξιτς (όσο ήταν στα Τρίκαλα ο Πελάεθ είχε παρέα) οδήγησαν τον “Mago” στο να πάρει την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο και να βρει τρόπο να αποχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αν τα πρωταθλήματα αρχίσουν ξανά στον ΑΟΤ δεν ανησυχούν καθώς στην θέση του Πελάεθ αγωνίζονται οι Άρης Λώττας και Βασίλης Πέλκας. Περισσότερα για την αξία τους δεν χρειάζονται ενώ ταιριάζουν απόλυτα στα αγωνιστικά “θέλω” του Περικλή Αμανατίδη.

Από κει και πέρα να σημειωθεί πως οι “κυανέρυθροι” θα καταγράψουν ένα αξιοπερίεργο στατιστικό. Με την αποχώρηση Πελάεθ και Άλεξιτς αν η FL θα ολοκληρωθεί θα τελειώσουν την σεζόν χωρίς “ξένο” ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

Πηγή: goaltrikala

The post Δύο “κυανέρυθροι” για αντί-Πελάεθ – Πάει χωρίς ξένο μέχρι το φινάλε ο ΑΟ Τρίκαλα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...