Δύσκολη έξοδος στη Λακωνία

Στη Λακωνία ταξιδεύει ο ΑΟΚ Ζακύνθου όπου την Κυριακή το μεσημέρι στις 13.00 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 8ο όμιλο.

Άλλη μια επικίνδυνη έξοδο είναι έτοιμος να κάνει ο ΑΟΚ Ζακύνθου. Αυτή την φορά όχι στην Τρίπολη αλλά λίγο πιο νότια στην Σπάρτη. Για να είμαστε αληθείς αρκετά κάτω από την Σπάρτη στο Έλος Βλαχιώτη. Η ομάδα του νησιού μας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι νησιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία επί Δημοτικού σταδίου με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Νόλη να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην δύο βασικών. Του Νίκου Κουρέλλα και του Κώστα Κάρδαρη που είναι τιμωρημένοι με μια αγωνιστική λόγω καρτών!

Στο βασικό σχήμα επιστρέφει ο Σπύρος Σωτηρόπουλος ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών. Η προετοιμασία της ζακυνθινής ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο. Η αποστολή του ΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι του νησιού μας.  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κος Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας) με βοηθούς τους Καρβούνη (Μεσσηνίας) και Σταματόπουλο (Αρκαδίας).

Πηγή: ioniansports

The post Δύσκολη έξοδος στη Λακωνία appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...