“Είναι δύσκολο να αγωνιστείς εννέα εναντίον έντεκα”

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του, ήταν ο Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος όπώς ήταν λογικό στάθηκε στον διαιτητή του αγώνα. Όταν ρωτήθηκε για το που αποδίδει το σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, απάντησε λέγοντας “πως γίνεται να έπαιζαν και οι δύο ομάδες σκληρά και να τελείωσει το παιχνίδι με 11 εναντίον 9”, λέγοντας παράλληλα πως ο κ. Λάμπρου έχασε το κοντρόλ του παιχνιδιού.

Πιο Αναλυτικά:

“Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι καθώς έγιναν πολλά πράγματα. Είχαμε δύο παίκτες με κόκκινη. Έδωσε πέναλτι το οποίο ήταν έξω από την περιοχή και χάσαμε. Είμαστε χαρούμενοι για την σκληρή δουλειά των παικτών μας. Προσπάθησαν πολύ σκληρά. Έδειξαν πολύ μεγάλο χαρακτήρα. Έχουμε δύο εβδομάδες για το επόμενο παιχνίδι. Δεν είμαστε χαρούμενοι για το τι έγινε σήμερα”.

Που αποδίδει το σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες…

Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Όπως και στον Πανιώνιο ο Μόρσι δέχθηκε μια κόκκινη κάρτα χωρίς λόγο, έτσι έγινε και σήμερα. Οι παίκτες χρειάζονται μεγαλύτερο σεβασμό επειδή δουλεύουτν πολύ σκλήρα κάθε εβδομάδα για να παίξουν τον αγώνα τους. Ο ρέφερι δεν ήταν ικανός να κοντρολάρει το παιχνίδι. Αν ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, τότε γιατί εμείς μείναμε με εννέα και η άλλη ομάδα με έντεκα. Αντιλήφθηκα και μια μη τήρηση του fair play από την ομάδα της Ξάνθης. Κάποια λάθη μπορεί να γίνουν στι ποδόσφαιρο. Είμαι αρκετά μεγάλος και έμπειρος για κρίνω καταστάσεις”.

Έχετε αδικηθεί από την διαιτησία σήμερα;

“Είναι δύσκολο να αγωνιστείς εννέα εναντίον έντεκα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε ακόμη και όταν ήμασταν με δέκα παίκτες. Το πέναλτι ήταν εκείνο που μας στέρησε τον βαθμό”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...