Είχαν ρεπό αλλά πήγαν οικειοθελώς για προπόνηση!

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε ορίσει ημέρα ξεκούρασης την Τρίτη και θα δούλευε με τους τραυματίες και όσους έχουν μείνει πίσω στο πρόγραμμα. Πηγαίνοντας όμως το πρωί στο γήπεδο δεν πίστευε στα μάτια του καθώς βρήκε στα αποδυτήρια 18 ποδοσφαιριστές να τον περιμένουν!

Επί της ουσίας δηλαδή έγινε κανονικό πρόγραμμα με τους μελανόλευκους να είναι ιδιαίτερα κεφάτοι και ανυπόμονοι για την πρεμιέρα στο Κιβέρι με την Λέρνα.

Η νεοφώτιστη αργολική ομάδα δεν είναι αυτή που θα τρομάξει την Μαύρη Θύελλα, πλην όμως το ματς θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα στις πρεμιέρες.

Οι συνθήκες μάλιστα του αγώνα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το γήπεδο, δεν ευνοούν την Καλαμάτα καθώς η Λέρνα θα αγωνιστεί στο πλαστικό του Κιβερίου.

Στο ίδιο γήπεδο μάλιστα, η Μαύρη Θύελλα είχε αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή στο ξεκίνημα της περιόδου 201415, φέρνοντας ισοπαλία 0-0 για το πρωτάθλημα και νικώντας 6-1 μια εβδομάδα μετά για το Κύπελλο ερασιτεχνών.

Προκειμένου οι μελανόλευκοι να προσαρμοστούν στις γηπεδικές συνθήκες θα κάνουν προπόνηση σε πλαστικό, πιθανότατα στο Ασπρόχωμα.

Από αύριο Τετάρτη, η ομάδα θα μπει στην ευθεία για την πρεμιέρα και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του, περιμένοντας και την αναφορά του ιατρικού επιτελείου για τον Δημήτρη Ψάνη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και έμεινε εκτός στον τελευταίο αγώνα με τον Πάμισο.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι έχουν μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας για την έκδοση δελτίων στους ξένους της ομάδας. Οι διαδικασίες είναι αφενός μεν πολύπλοκες και αφετέρου χρονοβόρες για τους ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικών σωματείων, οι οποίοι προέρχονται εκτός Ε.Ε. και σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Νταγκούλου, Μάρκοβιτς και οι τρείς βραζιλιάνοι (στην φωτ. Ρόνι, Μάτα). Ο κεντροαφρικανός χαφ βέβαια θέλει χρόνο ακόμη καθώς βρίσκεται στην αποκατάσταση από την θλάση ενώ ο Μάρκοβιτς, ο οποίος ήταν και η τελευταία προσθήκη από τους ξένους έχει μπεί σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα.

ΠΗΓΗ: sport365

The post Είχαν ρεπό αλλά πήγαν οικειοθελώς για προπόνηση! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...