Είχε σε μεγάλα κέφια τον Χριστοδούλου

Με 4 – 0 συνέτριψε τον Ατρόμητο Βαμβακούς ο Παναγροτικός Νίκαιας, φτάνοντας την τέταρτη θέση με οκτώ βαθμούς, αφήνοντας τον Ατρόμητο στους μόλις τρεις πόντους και στον… προβληματισμό. Πρωταγωνιστής ο Ηλίας Χριστοδούλου που σημείωσε χατ – τρικ.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 17ο λεπτό ο ικανότατος επιθετικός, Ηλίας Χριστοδούλου, για να “διπλασιάσει” τα τέρματα του Παναγροτικού, ο Λέανδρος Γκατζούλης με την επανεκκίνηση της αναμέτρησης στο 48′. Τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 ανέβασε ο Ηλίας Χριστοδούλου στο 55′ για να διαμορφώσει το τελικό 4 – 0 και το χατ – τρικ του στο 76ο λεπτό.

 

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Τσατσαράς, Ψαρούλης, Σουπεκιώτης, Πανδρεμένος, Γκατζούλης (60′ Ανδρεόπουλος), Σώκος, Ολομάνι (55′ Αετόπουλος), Χριστοδούλου, Ξιώνης, Σακελλαρίου (50′ Πουρτσίδης), Ντουρουντάκης (65′ Τσούντσουρας).

Ατρόμητος Βαμβακού (Γιώργος Ράϊος): Σακελλαρίου, Μορφογιάννης (65′ Μουτκανάς), Μακρής, Φλώρος (70′ Αρσενόπουλος), Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς, Βόπης, Θανόπουλος, Αζάς, Τσιτσικλής, Τασιόπουλος (60′ Στεργιόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Καραθάνος, Παπαϊωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...