«Εγιναν όπως τα είπε ο Λασκαράκης»

Ο Μίλτος Καλογήρου, υπεύθυνος ραδιοτηλεοπτικών του αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ, επιβεβαίωσε τον β’ παρατηρητή της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε επιβεβαίωση των όσων κατέθεσε σήμερα ο Περικλής Λασκαράκης, προχώρησε ο  Μίλτος Καλόγηρος, μέσω του ΣΠΟΡ FM. Μάλιστα ο υπεύθυνος ραδιοτηλεοπτικών του αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ ανέφερε πως αμφότεροι δέχονται «περίεργα», όπως τα χαρακτήρισε τηλεφωνήματα, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως απειλούνται.  «Εγώ κατέθεσα έκθεση για ό,τι αφορά το κομμάτι των ραδιοτηλεοπτικών. Δεν έχω αρμοδιότητα να συντάξω έκθεση για τα επεισόδια. Από τις 16:30 μέχρι τις 23:30 ήμουν μαζί με τον κύριο Λασκαράκη. Εκείνη την ώρα φύγαμε. Έγιναν ακριβώς όπως τα είπε ο κύριος Λασκαράκης στην κατάθεσή του. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήμουν δίπλα του όλη την ώρα, έτσι κι αλλιώς τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μαζί, αυτός είναι πρόεδρος και εγώ γραμματέας», είπε αρχικά.
 
Και μετά ρωτήθηκε τι είδε στην ανάπαυλα του αγώνα. «Ο κ. Λασκαράκης πήγε να κάνει ότι κάνει ο κάθε παρατηρητής, τη δουλειά του. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγραψε ο πρώτος παρατηρητής. Δεν γνωρίζω γιατί δεν έγραψε όσα συνέβησαν. Ότι τον τράβηξαν από τη γραβάτα, ότι τον έβρισαν. Με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν έγινε τίποτα, με τους διαιτητές δεν ξέρω τι έγινε, είχε κλείσει η πόρτα των αποδυτηρίων και δεν έχω εικόνα. Εγώ, ο κ. Λασκαράκης και ο κ. Βαλσαμής ήμασταν παρόντες και στο δικαστήριο θα έλεγα ακριβώς όσα είπε και αυτός, είπε ακριβώς όσα συνέβησαν».
 
Κλείνοντας είπε πως  «από την Πέμπτη εγώ και ο κ. Λασκαράκης δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Δεν ξέρω από ποιους. Μου λένε πολλά περίεργα. Νομίζω είναι αρκετό αυτό που σας είπα. Δεν έχω καταγγείλει κάτι. Ο κ Λασκαράκης από την Πέμπτη και μετά δεν έχει μιλήσει κάπου…»

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com