Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο στον Αμπελώνα ο Γιάννης Κόκουρας με τη παράταξη «Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου»

Το εκλογικό κέντρο στον Αμπελώνα εγκαινίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας με τη παράταξη «Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου»!

Αρκετός κόσμος ήταν αυτός όπου βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Τυρνάβου.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Αμπελώνα, το παρών έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Κατσαρός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος Καπετάνος και η πρώην δήμαρχος κ. Αναστασία Ψύρρα, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Καλαμπάκας.

Στη χθεσινή ομιλία, ο Γιάννης Κόκουρας αναφέρθηκε στη σημασία της λύσης των προβλημάτων που ταλανίζει τόσο τη περιοχή του Αμπελώνα όσο και γενικότερα τη πόλη του Τυρνάβου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου» συνέχισε λέγοντας τη πορεία της παράταξης, όπου λίγα άτομα έρχονται να δώσουν μία νέα πνοή και νέες ιδέες και στο άμεσο μέλλον θα είναι ο νικητής των εκλογών για να κάνει πράξη τις αλλαγές που οραματίζεται…

Μάλιστα, σε μία σύντομη ομιλία, ο Γιάννης Κόκουρας αναφέρθηκε στο βιογραφικό του και για τη παρουσία του στον Αμπελώνα, όπου και ο ίδιος όπως επισήμανε, δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλο ακροατήριο!

Στη συνέχεια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει βελτίωση στις υποδομές και πιο συγκεκριμένα σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία, όπως και στις αθλητικές υποδομές και τα ερασιτεχνικά σωματεία στο Δήμο Τυρνάβου.

Ακόμη, ο επικεφαλής της παράταξης μίλησε για την ανάπτυξη στον αγροτικό τομέα και συγκεκριμένα στη γεωργία, τη κτηνοτροφία και τη μελισσοκομία, όπου φυσικά και θα επιλυθούν τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Προς το τέλος των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου ο Γιάννης Κόκουρας όπου καταχειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους που έσπευσαν να τον ακούσουν, παρουσίασε τους υποψηφίους της παράταξης, ενώ κάλεσε και τους δημότες του Αμπελώνα να στηρίξουν τη προσπάθεια της Νέας Δημοτικής Κίνησης με τη ψήφο τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...