Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι (Pics)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι, επικεφαλής της παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (10/05) τα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου που βρίσκεται στο πεζόδρομο του Δημαρχείου, Στ. Καράσου 12, στον Τύρναβο.

Μάλιστα, ο κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι παρουσίασε και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους με τη παράταξη «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»!

Η ομιλία του κ. Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι:

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες

Φίλες και Φίλοι,

Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι ακριβώς αισθάνομαι για τη σημερινή σας παρουσία σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους, για τη στήριξη σας και την τιμή που μου κάνετε με την παρουσία σας. Σας ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Φίλες και Φίλοι,

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 26 Μαΐου, διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα και τον Δήμο μας. Θα διεξαχθούν σ’ ένα περιβάλλον, όπου ο Δήμος μας, χρειάζεται όραμα, στόχους και λύσεις, προκειμένου να υπάρξει προοπτική για το μέλλον του Δήμου και τις υπηρεσίες του προς τους δημότες. Η κρίση που σήμερα μαστίζει σε όλα τα επίπεδα την κοινωνία, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τις βασικές μας αρχές και αξίες.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί καταθέσαμε στο πρωτοδικείο έναν δυναμικό πλήρη συνδυασμό. Οι υποψήφιοι μας προέρχονται από όλα τα επαγγέλματα, όλες τις ηλιακές ομάδες, όλες τις κοινωνικές ομάδες. Στο ψηφοδέλτιό μας συνθέτουμε την εμπειρία των μεγαλύτερων με τον ενθουσιασμό και τις σύγχρονες γνώσεις των νέων!

Οι υποψήφιοί μας έχουν ήθος, εντιμότητα, ικανότητες, δεξιότητες και συμφωνούν με τις βασικές αρχές και αξίες του συνδυασμού μας. Είναι ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ!!!!!

Αγαπητοί Υποψήφιοι σας ευχαριστώ από καρδιάς, που με εμπιστευτήκατε για να κάνουμε αυτό το όμορφο ταξίδι με προορισμό έναν δήμο ανθρώπινο, πρωτοπόρο, καινοτόμο, πράσινο, οικονομικά εύρωστο, «έξυπνο», πόλο έλξης, με χαμογελαστούς δημότες, που ταυτιστήκατε με το όραμά μου και συνδιαμορφώσαμε το Πρόγραμμά μας. Είμαι σίγουρος ότι κάθε εμπόδιο που θα συναντάτε, θα το προσπερνάτε εύκολα, αφού θα έχετε τα μάτια σας στον προορισμό!

Ευχαριστώ όμως και τους εκατοντάδες πολίτες που μας στηρίζουν αθόρυβα, που μας προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους, που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε και μας γεμίζουν με αισιοδοξία.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Φίλες και φίλοι

«Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών μας στον Δήμο Τυρνάβου και βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας, της ισοτιμίας, της εντιμότητας, των δημοκρατικών διαδικασιών. Σέβεται και εκτιμά την σοφία – εμπειρία- έργα – απόψεις των «παλιών» και τα συνθέτει με τον ενθουσιασμό των νέων που έχουν μεγαλύτερα όρια σκέψης και δράσης, για να βρίσκει τις λύσεις. Ότι ακριβώς απαιτεί το σήμερα αλλά κυρίως το αύριο.

Εμείς βλέπουμε τον Δήμο Τυρνάβου Ολόκληρο.

Αγία Σοφιά, Αμπελώνας, Αργυροπούλι, Βοτανοχώρι , Δαμάσι, Δαμασούλι, Δελέρια, Δένδρα, Λυγαριά, Μαυρόλιθος,

Πέρα Χώρα, Πλατανούλια, Ροδιά , Τύρναβος, Αγία Σοφιά.

Είναι για μας ένα ενιαίο σύνολο, αλληλένδετες πόλεις σαν μία πόλη!

Θέλουμε με ισόρροπη ανάπτυξοι όλοι οι δημότες σε όλες οι περιοχές να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς διακρίσεις διατηρώντας παράλληλα τις ιδιαίτερες ομορφιές τους.

« Η πόλη που θέλουμε» γνωρίζει ότι

– ο Δήμος πρωτίστως είναι οι άνθρωποί του. Είναι οι πολίτες που ζουν εργάζονται και διαβιούν μέσα στα όριά του. Έχουν πρόσωπο έχουν ανάγκες έχουν όνειρα. Γι’ αυτό ως δημοτική αρχή πρώτο μέλημά μας θα είναι ο σεβασμός στον πολίτη, η ουσιαστική επικοινωνία μαζί του ώστε να λύνουμε τα προβλήματά του, να του ανοίγονται δρόμοι, για το μέλλον, να ομορφαίνει η καθημερινότητά του.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

-Ο Δήμος είναι οι υποδομές του, είναι το περιβάλλον που ζει ο πολίτης είναι οι συγκοινωνίες είναι η δυνατότητα, που δίνεται στον πεζό να περπατήσει ελεύθερα και χωρίς εμπόδια στους δρόμους αλλά και στον οδηγό να κινηθεί γρήγορα και με ασφάλεια. Είναι η καθαριότητα και η πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους είναι το πράσινο που σπάει το άγριο γκρίζο του τσιμέντου και το μαύρο της ασφάλτου. Είναι οι πλατείες και τα πάρκα του περιποιημένα και αισθητικά όμορφα όλον τον χρόνο και όχι μόνον προεκλογικά.

-Είναι ο σεβασμός στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και με ειδικές ανάγκες και οι υποδομές που τους διευκολύνουν.

-Είναι η ασφάλεια. Είναι η φροντίδα των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων. Είναι η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

-Είναι οι χώροι άθλησης και οι υποδομές για τον πολιτισμό και την παιδεία. Είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν κάθε πόλη και χωριό κατάλληλα για το παιδί για την Γυναίκα για την απασχόληση ώστε οι νέοι να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.

« Η πόλη που θέλουμε» ως Δημοτική αρχή,

-θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς και συλλόγους του Δήμου με το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου, για να πετύχουμε τα μικρά και τα μεγάλα που θα κάνουν την διαφορά στον Δήμο μας. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο οι σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες και όχι αντίπαλοι. Αυτό είναι δέσμευση.

Φίλες και φίλοι,

Θέλουμε ο δήμος μας να έχει την δική του ταυτότητα. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ιστορία του τα πλεονεκτήματά του και το καταπληκτικό Ανθρώπινο Κεφάλαιό του. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις υποδομές που θα οδηγούν στην βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη. Μαζί με τους Νέους να διαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας. Θέλουμε ο δήμος μας. να γίνει μια σύγχρονη πόλη, παράδειγμα προοδευτικής και ανεπτυγμένης κοινωνίας, που νοιάζεται για όλους τους δημότες του. Θέλουμε ο δήμος μας να είναι πόλος έλξης τόσο για τους κατοίκους του όσο και για τους ανθρώπους άλλων πόλεων και χωρών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, ενθουσιασμό, μεράκι, αγάπη, όρεξη για δουλειά και συνεργασία, ώστε να κάνουμε με την στήριξή σας το όραμά μας για τον Δήμο Τυρνάβου, Πραγματικότητα!

Για όλα τα παραπάνω που θέλουμε να πετύχουμε, σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Δεν μας ενδιαφέρει η ανέξοδη παροχολογία και ο εντυπωσιασμός με ιλουστρασιον προεκλογικό υλικό. Η δική μας λογική, είναι η λογική της διάρκειας στην ευημερία.

Σύντομα θα έχετε στα χέρια σας το πρόγραμμά μας.

Ήδη σας έχω πει αρκετά και πιο αναλυτικά σε προηγούμενες ομιλίες.

Σήμερα θα σας πω επιγραμματικά κάποια βασικά σημεία.

Κατ αρχάς, αλλάζουμε το αναπτυξιακό μοντέλο του δήμου εφαρμόζοντας μοντέλα του μέλλοντος. Τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας και Επαναχρησιμοποίησης και τις αρχές της Οικονομίας της Γνώσης με σκοπό, την εξοικονόμηση ενέργειας, πόρων και την αξιοποίηση του καταπληκτικού Ανθρώπινου Κεφαλαίου του δήμου μας.

Κοινωνικές δομές και δράσεις για όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες.

Δράσεις εθελοντισμού και ανακύκλωσης. Θα ξαναδημιουργήσουμε δομές και δράσεις που παραγκωνίστηκαν όπως το χωριό του Αι Βασίλη, Ελευθέρια πόλης, συνεργασίες με άλλους δήμους και ιδιαίτερα με τις αδελφοποιημένες πόλεις.

Διεκδίκηση και εξεύρεση κάθε οικονομικού πόρου, για έργα, πολιτισμό, παιδεία. Θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο αποδοτικοί.

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

Φίλες και Φίλοι,

Είμαστε εδώ σήμερα και εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο. Τον χώρο που θα μας συντονίζει, θα υποδέχεται και θα ενημερώνει με υλικό του συνδυασμού μας «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», τα στελέχη αλλά και όλους τους συμπολίτες μας!

Φτιάξαμε (απ ότι μου είπανε πολλοί συμπολίτες μας ) έναν χώρο φωτεινό, φιλόξενο, χαρούμενο, ζεστό, ανθρώπινο. Τα στοιχεία δηλαδή που έχει ο συνδυασμός μας. ΕΔΩ θα είναι η βάση μας. Από εδώ θα καλύψουμε με ενημερωτικό υλικό, κάθε σπίτι και κάθε συνδημότη μας. Ευχαριστώ πολύ όσους εργάστηκαν για να έχουμε αυτόν τον όμορφο και λειτουργικό χώρο.

Φίλες και φίλοι

Σήμερα από εδώ

Ζητώ ισχυρή εντολή την Πρώτη Κυριακή στις 26 Μαΐου, ώστε «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», ο συνδυασμός της νίκης να μπορέσει με την δική σας ισχυρή εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά της.

Ζητώ από τους νέους να έρθουν κοντά μας! Να συμμετέχουν στις εκλογές. Να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να γνωρίσουν τους νέους υποψήφιους του συνδυασμού μας, τις θέσεις και τις προθέσεις μας, για τα θέματα που τους αφορούν.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι οι νέες – νέοι, είναι στις πρώτες προτεραιότητές μας και μαζί τους θα οδηγήσουμε τον δήμο μας στην νέα εποχή.

Στο ψηφοδέλτιό μας,

συμμετέχουν πολλοί νέοι ενεργοί πολίτες από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, τους συλλόγους και τους φορείς, με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Είμαστε μία ανεξάρτητη κίνηση πολιτών!

Συνδημότες συνδημότισσες

Φίλες και φίλοι

Νέες και νέοι

Με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, καθαρό πολιτικό λόγο, ανιδιοτέλεια, διαφάνεια και βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, καλώ όλους εσάς να μεταφέρετε το μήνυμά μας σε κάθε σπίτι σε κάθε συνδημότη!

Να μας εμπιστευτείτε …

Και αυτή την εμπιστοσύνη να την εκφράσετε με την ψήφο σας στον συνδυασμό μας.

Στις 26 του Μάη ψηφίζουμε την «ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»

Εκλέγουμε με ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή τους συμβούλους που εμπιστευόμαστε και γινόμαστε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου!

Καλό αγώνα!!!!!!

Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...