Εδεσσαϊκός: Έγινε ο απολογισμός, επιβεβαιώθηκε το διοικητικό αδιέξοδο

Παρουσία… συγγενών και φίλων (24 άτομα!) έγινε η πρώτη γενική συνέλευση του Εδεσσαϊκού, στο Εργατικό Κέντρο της Έδεσσας και κράτησε λίγο παραπάνω από μια ώρα. 

Στις διεργασίες έγινε ο απολογισμός, οικονομικός από τον ταμία Αντώνη Ρυσάφη, διοικητικός από τον απερχόμενο πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή και για τις ακαδημίες, από τον υπεύθυνο Γιάννη Τρυφωνίδη.

Στη συνέχεια, δεν προέκυψε εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανάμειξη με τα διοικητικά από νέο σχήμα, επιβεβαιώνοντας το… κενό εξουσίας, τουλάχιστον σε πρώτη φάση (δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, επίσημα ή ανεπίσημα προς τα μέλη του απερχόμενου σχήματος).

Σε ένα κλίμα γενικής απροθυμίας και αδιαφορίας, που γεννά ερωτηματικά και αβεβαιότητα για τη διοικητική συνέχεια της ιστορικής ομάδας της Πέλλας.

Η συνέχεια της συνέλευσης ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη, 19 Ιουνίου στα γραφεία των «τριαινοφόρων», με την ελπίδα να προκύψει διοικητική λύση και να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των «πράσινων»:

“ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΧΗΜΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση του Εδεσσαϊκού.Στην αίθουσα του εργατικού κέντρου της πόλης ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρος Πασσαλής έκανε ένα λεπτομερή διοικητικό απολογισμό της τριετίας του,ακολούθησε οικονομικός απολογισμός της χρονιάς από τον Αντώνη Ρυσάφη καθώς και ο απολογισμός της Ακαδημίας από τον Γιάννη Τρυφωνίδη.Στη συνέχεια μεταξύ των παρόντων δεν βρέθηκε κάποιο σχήμα να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου με αποτέλεσμα η Γενική Συνέλευση να μεταφερθεί για την άλλη Τετάρτη στις 19 Ιουνίου στις 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου με αποκλειστικό θέμα τις αρχαιρεσίες”.

Πηγή: soccerpractor

The post Εδεσσαϊκός: Έγινε ο απολογισμός, επιβεβαιώθηκε το διοικητικό αδιέξοδο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...