Εισαγγελική παρέμβαση για το Απόλλων Λάρισας – Καλλιθέα

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου, αναφορικά με το 4-3 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου, με αφορμή τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

“Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει”, ανέφερε ο παράγοντας της αθηναϊκής ομάδας μετά την ήττα (3-4) της ομάδας του από τους Θεσσαλούς.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα λεγόμενα του Γιαννόπουλου, ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με ποδοσφαιριστές, αλλά και με αξιωματούχους του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλιθέα ήταν με 3-1 μπροστά στο σκορ και τελικά έχασε με 3-4. Μάλιστα ο Γιαννόπουλος με δήλωσή του στο Sport24.gr είχε συμπληρώσει: “Συγχαρητήρια στη Football League για το ωραίο πρωτάθλημα που έχει διοργανώσει”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...