«Εκκαθάριση» και φορ στην ΑΕΛ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΛ, η οποία έχει ήδη προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες, αλλά έπονται κι άλλες, ενώ πολύ… ζουμί θα έχουμε και στις αποχωρήσεις. Πέρα από τον Μαρουκάκη, κανένας άλλος δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του, όμως δε θα αργήσουν οι εξελίξεις και σε αυτόν τον τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, στην «μαύρη λίστα» παραμένουν οι Καβουσάκης, Ουρτάδο, Ναβάρο, με τους οποίους υπάρχουν διαπραγματεύσεις για να μείνουν ελεύθεροι, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και… εκπλήξεις στους φευγάτους. Όπως για παράδειγμα, την περίπτωση του Γιοβάνοβιτς, που αν κι αρχηγός της ΑΕΛ, μόνο δεδομένο δεν είναι ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ των «βυσσινί» στην συνέχεια της σεζόν.

Όσο για τις αφίξεις, αυτό που «καίει» είναι ο επιθετικός, μιας και ο Τσιώλης αυτή τη στιγμή έχει… ξεμείνει με τον Καπό, ο οποίος δείχνει μεν πολύ καλά στοιχεία, αλλά ούτε εμπειρίες έχει, ούτε μπορεί να αντεπεξέλθει μόνος του. Έτσι, δεν είναι καθόλου απίθανο να αποκτηθούν και δύο φορ. Έχουν ήδη ξεχωρίσει οι περιπτώσεις που… αρέσουν, είναι αμφότερες λάτιν και αναμένονται εξελίξεις, ίσως και τις επόμενες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com