Εκτός εαυτού ο Κονέ!

Το σκληρό, ανά διαστήματα, παιχνίδι των Σέρβων στο φιλικό με την Ελλάδα, έβγαλε εκτός εαυτού τον Παναγιώτη Κονέ. Ο μέσος της Ουντινέζε είχε δεχθεί κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ένα χτύπημα εκτός φάσης από τους φιλοξενούμενους και όταν έπεσε για δεύτερη φορά θύμα τους, έγινε έξαλλος.

Στο 58ο λεπτό του αγώνα στα Χανιά, ο Μάτιτς στην προσπάθειά του να κερδίζει μία κόντρα με τον Έλληνα άσο, τον χτύπησε κάπως άγαρμπα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. Μετά από κλάσματα δευτερολέπτου ο Κονέ κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, έχοντας μάλιστα υψώσει την γροθιά του. Ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και δεν έκανε αυτό που σκεφτόταν πραγματικότητα.

Δίπλα του έτρεξε ο Μανιάτης, ο οποίος τον είχε πιάσει από το χέρι, προσπαθώντας να τον ηρεμίσει, όμως πέτυχε το ακριβός αντίθετο. Ο συμπαίκτης του φάνηκε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του… Τράβηξε απότομα το χέρι του, ενώ αμέσως μετά έσπρωξε τον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος απορούσε με την συμπεριφορά αυτή.

Βλέποντας οτι η ο Κονέ ήταν έξω από τα ρούχα, έδωσαν εντολή τον Τζιόλη να σηκωθεί για να τον αντικαταστήσει, κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...