Εκτός λόγω καρδιακής αρρυθμίας ο Κάρικ!

Ο Μάικλ Κάρικ παραδέχτηκε ότι η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους οφείλεται σε καρδιακή αρρυθμία.

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» είναι εκτός δράσης από τις 20 Σεπτεμβρίου και τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρτον για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο λόγος απουσίας τους. Ο πολύπειρος μέσος με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε την αιτία η οποία ήταν η καρδιακή αρρυθμία που εντόπισαν οι γιατροί την οποία πλέον ξεπέρασε! 

Αναλυτικά: 

«Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, διότι αρκετοί άνθρωποι με ρωτούν εάν είμαι εντάξει και γιατί δεν έχω αγωνιστεί το τελευταίο δίμηνο. 

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Μπέρτον τον περασμένο Σεπτέμβριο ένιωσα περίεργα και έκανα αρκετές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν καρδιακή αρρυθμία. 

Έπρεπε να προπονούμαι με σταθερό ρυθμό και να παρακολουθούμαι στενά. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Θα ήθελα να σας καθησυχάσω όλους, λέγοντας σας ότι είμαι υγιής και πως επέστρεψα στις σκληρές προπονήσεις με την ομάδα. Δουλεύω ώστε να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα και στοχεύω να επιστρέψω άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας. 

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, Μάικλ». 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...