«Εμείς μαζί για μια ζωή» (pics)

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε την ανοικτή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μίλησε για λίγο με τους ποδοσφαιριστές και τον Λουτσέσκου, επιστρέφοντας αμέσως στη Ρωσία.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» ταξίδεψε από τη βάση του, το Ροστόφ, στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για να βρεθεί στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας, να γίνει ένα με τον κόσμο, να ζήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας και να επιστρέψει αμέσως πίσω στη Ρωσία.

Στόχος του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους σχεδόν 10.000 φίλους του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας μαζί με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, ήταν να τους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να τους αποφορτίσει και να μην τους δημιουργήσει πίεση.

Αυτό φάνηκε από τα χαμόγελα και τη συζήτηση σε πολύ χαλαρούς τόνους, που είχε μετά το τέλος της προπόνησης, τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και με κάποιους από τους παίκτες της ομάδας, όπως ο Αντρέ Βιεϊρίνια κι ο Χοσέ Μαουρίσιο.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης ετοιμάστηκε ένα μεγάλο πανό, το οποίο έγραφε «εμείς μαζί για μια ζωή», που σήκωσαν με το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχοντας δίπλα τους τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο όλοι τους να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την σημερινή εντυπωσιακή προσέλευση του στο γήπεδο της Τούμπας. 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...