Εμφατική νίκη για τον Αετό Μακρυχωρίου!

Αν και το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Ζαππείου λόγω έργων στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, ο Αετός κατάφερε να κερδίσει με 5 – 1 τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πλαίσιο της 25ης «στροφής» της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Τους σαράντα πέντε βαθμούς έφθασε το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου και πλησιάζει στη τρίτη θέση που βρίσκεται ο Σμόλικας Φαλάνης, ενώ στον αντίποδα, ο Αχιλλέας Φαρσάλων του Αρίστου Παπαγεωργίου έμεινε στους τριάντα βαθμούς και τη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Στο 10ο λεπτό του αγώνα ο Παναγιώτης Φουσίκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «άνοιξε» το σκορ στο ματς, όπως με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε σε 1 – 1 ο ο Ζιώγας στο 31′.

Επτά λεπτά μετά, ο Πάρης Μπόντε έβαλε εκ νέου μπροστά τον Αετό Μακρυχωρίου στο σκορ, ενώ στο 57ο λεπτό ο Παναγιώτης Φουσίκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1.

Στο 62′ ο Βασίλης Μάρκο διεύρυνε το σκορ σε 4 – 1 για το σύνολο του Δημήτρη Καπετανόπουλου, ενώ τέλος, ο Παναγιώτης Φουσίκας στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ και παράλληλα σημείωσε χατ – τρικ!

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος (72′ Σουπεκιώτης), Τσιαντούλης, Μπέτσιος, Σιάτρας, Σουφχάρας (67′ Πούτας), Τζίκα Ι. (58′ Καλούσης), Γκαμπέτας, Μάρκο, Φουσίκας, Μπόντε (75′ Λάλλας), Κολοβός.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Τσούλης, Κατσανάκης, Ζησόπουλος (71′ Σαμαράς), Κομισόπουλος, Ζιώγας, Ταστεμερίδης, Γιαννολόπουλος, Κούμρια (65′ Γκαραβέλας), Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου (82’ Καναβός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Νίκζας, Κοσμάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...