Εμφατική νίκη για το Αβέρωφ!

Με εμφατικό σκορ και το 5 – 2 το Αβέρωφ επικράτησε εκτός έδρας του Μεσοχωρίου και συνεχίζει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Θανάση Γάτσιου και να φθάσει έτσι τους σαράντα έξι βαθμούς όπου συνεχίζει στη πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα του Μεσοχωρίου που δεν είχε στο παιχνίδι τους τιμωρημένους, Θοδωρή Μουσιάρη και Ηλία Κουζιώνη από το προηγούμενο παιχνίδι, πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν τα κατάφερε και έμεινε στους έξι βαθμούς.

Στο 19ο λεπτό ο Θωμάς Κουσιάς «άνοιξε» το σκορ στο παιχνίδι, ενώ τρία λεπτά ο Θωμάς Καραμάνος βρήκε δίχτυα για τους γηπεδούχους και έκανε το 1 – 1.

Ωστόσο, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ηλίας Λιλολάρι έβαλε εκ νέου το Αβέρωφ μπροστά στο σκορ, ενώ στο 48ο λεπτό και στο δεύτερο μέρος ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3.

Δύο λεπτά μετά, ο Γιώργος Ελευθέρογλου βρήκε δίχτυα και διεύρυνε το σκορ σε 1 – 4, ενώ στο 62ο λεπτό ο Μουσιός μείωσε σε 2 – 4 για το Μεσοχώρι.

Το τελικό 2 – 5 στο ματς διαμόρφωσε στο 76ο λεπτό ο Γιώργος Ελευθέρογλου πετυχαίνοντας μάλιστα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Πατσιτός Ν., Φράντζας (75′ Δαούλας) , Μουσιός, Λέτσιος, Μαρκούιας, Αλιπρασσίτης, Καρακώστας, Καραγιάννης, Τσιάρας (50′ Πατσιτός Θ.), Καραμάνος.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κατοντικίδης, Πατρίκης (65′ Κοτρώτσιος Αθ.), Στεργίου, Κοτρώτσιος Χρ., Μούτσα (75′ Δελητζάνης), Μπαστούνης, Κυριάκος (65′ Κουκουράβας), Λιλολάρι, Ελευθέρογλου, Μπαρούτας, Κουσιάς (55′ Χάνι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Ντούρμα, Πάλλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...