Ενινγκ: «Πρέπει να προχωρήσουμε»

Ο τεχνικός του Αρη έδωσε το σύνθημα για… ανασύνταξη, μετά την ήττα που γνώρισαν οι «κίτρινοι» στο Αγρίνιο

Σύνθημα… ανασύνταξης έδωσε ο Μίκαελ Ενινγκ, μετά την αποψινή ήττα του Αρη στο Αγρίνιο. «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναιτωλικό. Αντιλαμβάνομαι οτι ήταν μία μεγάλη νίκη για εκείνους. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να φτάσουμε κοντά στους στόχους μας. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι. Μερικές φορές δεν βρίσκει κανεις το κλειδί να ξεκλειδώσει ένα παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση. Πρέπει να προχωρήσουμε, θα κάνουμε την ανάλυση μας και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε. «Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες. Είμαστε ομάδα, δουλεύουμε μαζί και δεν θελω να στέκομαι σε αυτά. Αυτό που έλειπε σήμερα ήταν το πάθος. Ο Παναιτωλικός ήταν πιο συγκεντρωμένος και πήρε το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, είχαμε συγκέντρωση πριν το παιχνίδι, όμως η πίεση κάποιες φορές σε φέρνει αντιμέτωπο με τέτοιες καταστάσεις. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά για να βρούμε τι έφταιξε».
 
Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης σχολίασε πως «έχουμε μόνο έναν καινούργιο ποδοσφαιριστή, τις μέρες που απομένουν θα κοιτάξουμε να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε παιδιά για να μας βοηθήσουν στο έργο μας». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα.  «Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πάτησε κάπως άτσαλα στο γήπεδο, ένιωσε μία ενόχληση στο γόνατο, οπότε δεν έχουμε κάποια επιπλέον ενημέρωση». 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...