Εντυπωσίασαν οι «μπόμπιρες» της Δήμητρας στο… Περιστέρι!

Γεμάτοι εμπειρίες από τη παρουσιάσή τους στις ακαδημίες του Ατρομήτου Περιστερίου επέστρεψαν οι Νίκος Κουκουράβας και Σταύρος Κοβούσογλου, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Οι δύο «μπόμπιρες» του Αχιλλέα Μανάκα έμειναν ευχαριστημένοι από τα όσα είδαν από τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους και προσκάλεσαν να μείνουν έως το τέλος της σεζόν στις τάξεις του Ατρομήτου με στόχο τη νέα σεζόν να βρίσκονται στο ρόστερ του Ατρομήτου Κ15 που θα μετέχει στο πρώταθλημα της Super League Κ15.

Αμφότεροι αγωνίζονται τη φετινή σεζόν στη Δήμητρα Γιάννουλης στο τμήμα της Κ14. Ο Κουκουράβας είναι ακραίος αμυντικός ενώ ο Κοβούσογλου επιθετικός.

Και οι δυο τους, αφού προπονηθήκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με την ομάδα του Ατρομήτου, το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς τον οποίο και κέρδισαν 2 – 0, με το δεύτερο τέρμα να είναι του Λαρισαίου, Κοβούσογλου.

Μετά την όμορφη αυτή εμπειρία επέστρεψαν στη Λάρισα, όπου και θα αποφασισθεί από την ομάδα τους και το οικογενειακό τους περιβάλλον πως θα πράξουν στη συνέχεια της σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...