Εντυπωσιακή Αιγάνη με νέο χατ – τρικ του Σαμέτ!

Με το επιβλητικό 6 – 0 επιβλήθηκε στο γήπεδο του Χειμαδίου ο Όλυμπος Αιγάνη της Αναγέννησης Καλοχωρίου και «σκαρφάλωσε» έστω και προσωρινά στη τρίτη θέση του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας μετά από είκοσι παιχνίδια.

Και λέμε προσωρινά καθώς ο Σ.Σ. Ραψάνης τον οποίο και προσπέρασε κατά έναν βαθμό αγωνίζονται την Κυριακή (14/04, 16:00) με την Θύελλα Ελάτειας. Πρωταγωνιστής της εντυπωσιακής νίκης του Ολύμπου Αιγάνης, ο Σαμέτ που πέτυχε χατ – τρικ σε μια ακόμη αναμέτρηση.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σαμέτ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα της Αιγάνης, ενώ στο 8′ ο Κωνσταντίνος Ζάχος διπλασιάσε τα τέρματα για τον Όλυμπο. Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Σαμέτ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.

Στην επανάληψη και στο 52′ ο Χαράλαμπος Γκαραγκούνης σημείωσε το τέταρτο τέρμα του Ολύμπου Αιγάνης, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Σαμέτ ολοκλήρωσε το χατ – τρικ του.

Το τελικό 0 – 6, διαμόρφωσε στο 82′ ο Χριστόφορος Ζάχος.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμου, Λούγκος, Μπαλοδήμος, Τσιρώνης Αλ., Τσιρώνης Γ., Μπράτσια, Χριστοδούλου, Πλιάτσικας, Μαναός, Μάρκου, Κέβιν.

Όλυμπος Αιγάνης (Θοδωρής Σολωμός – Δημήτρης Νιάφας): Ριζάκης, Σολωμός, Χριστοδούλου, Μπουλάρι, Γκαργακούνης Ι. (60′ Ζάχος Χρ.), Νιάφας (60′ Περόι), Γκαραγκούνης Χαρ., Ρουμπιές, Βουγιούκας (46′ Παπαγιαννόπουλος (75′ Τάκης)), Σαμέτ, Ζάχος Κ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Καραθάνος, Γκόγκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...