Εντυπωσιακή πορεία των Σελλάνων με υπογραφή ενός Λαρισαίου!

Ο Γιάννης Μπουρνάκας αποτελεί έναν εκ των Λαρισαίων τεχνικών που διέπρεψαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αναλαμβάνοντας την ομάδα των Σελλάνων στην εκκίνηση της σεζόν (όχι από την προετοιμασία), καταφέρνοντας να οδηγήσει το «καράβι» σε… ασφαλή ύδατα και την ανανέωση της παραμονής στη κατηγορία.

Μυστικό της επιτυχίας της παραμονής στη Γ΄ Εθνική ήταν η έδρα της ομάδας. Εκεί όπου έχασε μόλις τρεις φορές (Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, ΝΠΣ Βόλος) έχοντας μετατρέψει την έδρα των Σελλάνων σε απόρθητο κάστρο κερδίζοντας σε αυτήν τους 23 από τους 35 βαθμούς. Βαθμοί που ήταν αρκετοί για τη παραμονή στη κατηγορία και ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που έκανε στον Α.Ο. Σελλάνων ο Γιάννης Μπουρνάκας, αποτελεί το γεγονός πως ανέλαβε την ομάδα αφότου το πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει, γεγονός που δεν τον επέτρεψε να δουλέψει από την αρχή στις… βάσεις αλλά και με τους παίκτες που αυτός θα ήθελε. Παρόλα αυτά η ομάδα αν και νεοφώτιστη με πολλούς να την είχαν στην ατζέντα τους ως από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό, κατάφερε να εξασφαλίσει τη παρουσία της και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η πορεία του Α.Ο. Σελλάνων δεν έχει περάσει απαρατήρητη και μένει να δούμε εάν ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος θα συνεχίσει στο πάγκο του με τον Γιάννη Μπουρνάκα. Και αυτό διότι ο φέρελπις τεχνικός φέρεται να έχει ήδη κρούσεις από άλλους συλλόγους, με τις προθέσεις του ιδίου να παραμένουν έως στιγμής, άγνωστες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στα Σέλλανα είχε εργαστεί κατά το παρελθόν και ο Χρήστος Χατζηλιάδης (σεζόν 2015/16), επίσης με τρομερή επιτυχία, φέρνοντας την ομάδα στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, κόντρα και τότε σε όλα τα δεδομένα που έφερναν τον Ατρόμητο Παλαμά ως ακλόνητο φαβορί για τα μπαράζ ανόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...