Εντυπωσιακοί «πετεινοί»

Εκκωφαντική νίκη με 5 – 0 πραγματοποίησε ο Α.Ο. Μαυροβουνίου, επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας της Αναγέννησης Καλοχωρίου, φτάνοντας τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης της τρίτης, τουλάχιστον, θέσης που οδηγεί στην Α΄ΕΠΣ Λάρισας μπήκε και πάλι η ομάδα του Μαυροβουνίου που κέρδισε με 5 – 0 την Αναγέννηση Καλοχωρίου, βυθίζοντάς την ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με πλασέ του Κολιοφούτη, για να βρουν και πάλι δίχτυα στην επανάληψη και στο 55′ με πλασέ του Τριάντη. Δύο λεπτά αργότερα (57′) ο Ακριβόπουλος με σουτ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του Μαυροβουνίου, ενώ στο 61′ με πέναλτι που κέρδισε ο Αρσένης Μπάγκας, ο Μαντζαφούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0.

Το τελικό 5 – 0 και τον επίλογο του ματς, «έγραψε» στο 72′ ο Σιδέρης με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ατέση.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης (60′ Ξεζόνατος), Τριάντης (60′ Ριζόπουλος), Ακριβόπουλος, Πεζής (62′ Ατέσης), Μπατζέλας, Μπάγκας Αρ. (65′ Πάτας), Κολιοφούτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμαντής Χ., Κουϊμτζής, Κοντογιώργος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...