Εντυπωσιακός ο Σμόλικας, κέρδισε 4 – 0 τον Τύρναβο!

Υπόθεση δύο λεπτών ήταν για τον Σμόλικα Φαλάνης να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού συγκροτήματος του Τυρνάβου, με τους Μπέτση και Σπανό να “ξεκλειδώνουν” την Τυρναβίτικη αμυντική γραμμή δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά και να “καθαρίζουν” σε ένα κομβικό σημείο την υπόθεση νίκη για τους Φαλανιώτες.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη έφτασε τους 21 βαθμούς μένοντας τόσο στην 3η θέση της βαθμολογίας όσο και στο -5 από την κορυφή και τον Φαλανιακό. Από την άλλη, η ομάδα του Τυρνάβου που έμεινε στους δέκα βαθμούς, μπήκε για πρώτη φορά εντός της ζώνης των πλέι-άουτ!

Στο 43′ ο Θύμιος Μπέτσης κέρδισε τις κόντρες μέσα στη περιοχή του Τυρνάβου και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του ανύμπορου να αντιδράσει Βλιώρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά η μπάλα κατέληξε στον Βασίλη Σπανό μέσα στη περιοχή στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου σημάδεψε στη… κλειστή γωνία του Βλιώρα, μη αστοχώντας για το 2 – 0.

Στην επανάληψη και στο 68′ ο Γιώργος Κακαβίτσης από την άσπρη “βούλα” του πέναλτι κέρδισε τον Βλιώρα για το 3 – 0, ενώ διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των “πρασίνων” έδωσε στο 82′ ο Δημήτρης Μανακούσιος που είχε έρθει στο ημίχρονο από τον πάγκο του Σμόλικα.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας (66′ Καρέντζος), Σκούπρας, Μανακούσιος Θ., Μπέτσης, Μακρής, Λάλλος, Γκατζιούρας (46′ Μανακούσιος Δ.), Σπανός (85′ Λιούσκας) (86′ Γκαλμπογκίνης), Κακαβίτσης.

Τύρναβος (Νίκος Παπανικολάου – Νίκος Σακελλαρίου): Βλιώρας, Νταναβάρας, Γανός, Δασκαλόπουλος (73′ Καρράς) , Κουτσοκέρας, Μπάκος Κ., Κατσαρός (52′ Καραλής), Μπάκος Ι. (71′ Κοκόμπελης), Λόζος, Πατσιωτός, Ντονούδης (71′ Τσατσελάρι Ρ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Αναστασίου, Κοτούμπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...