Εξαιτίας κοροναϊού οι Ομοσπονδίες πιέζουν την UEFA για αναβολή του EURO

Οι διαδοχικές αναβολές των πρωταθλημάτων απειλούν και τη διεξαγωγή του EURO, καθώς οι χώρες ζητάνε πιεστικά από την UEFA να αναβληθεί η διοργάνωση για το καλοκαίρι του 2021.

Η κατάσταση πλέον αρχίζει και ξεφεύγει σε κάθε επίπεδο της ζωής και φυσικά και στο ποδόσφαιρο. Με επίκεντρο την Ιταλία και την για ένα μήνα αναβολή της Serie A, όλα τα πρωταθλήματα αργά ή γρήγορα θα αναβάλουν λίγες ή πολλές αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι Λίγκες θα πάνε ημορολογιακά προς τα πίσω και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχτεί όλη η ιστορία, καθώς ακολουθεί μέσα Ιουνίου και το EURO.

Κάπως έτσι σύμφωνα με την ιταλική “Tuttosport”, οι Ομοσπονδίες της Ευρώπης πιέζουν έντονα την UEFA να αναβάλει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την επόμενη χρονιά, ώστε να μπορέσουν να διοργανώσουν με κάποια λογική τα εγχώρια πρωταθλήματα, όταν και εφόσον αυτά θα μπορούν και πάλι να διεξαχθούν. Η UEFA ωστόσο, είναι αρνητική αυτή τη στιγμή, καθώς διακυβεύονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του θεσμού. Λογικά όμως, εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, το EURO δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί στις καθορισμένες ημερομηνίες.

Εξαιτίας κοροναϊού οι Ομοσπονδίες πιέζουν την UEFA για αναβολή του EURO

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...