Εξηγήσεις και απαντήσεις στη Νίκη Βόλου

Στη Νίκη η απογοήτευση είναι μεγάλη για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας τη φετινή σεζόν. Η άνοδος αποτελούσε μονόδρομο και δεν ήρθε αφού στα κρίσιμα παιχνίδια οι «κυανόλευκοι» δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

Δικαιολογημένα ο κόσμος ζητεί απαντήσεις για τους λόγους που η Νίκη δεν κατάφερε να ανέλθει στη Φούτμπολ Λιγκ, με τους Οργανωμένους να έχουν εκδώσει σχετικές ανακοινώσεις.

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Νίκης δεν μπορούσε να περιμένει ότι η ομάδα θα χάσει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα αν δεν αυξηθούν οι ομάδες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων τότε επί της ουσίας χάνει και μια κατηγορία, αφού η επόμενη Γ’ Εθνική θα αποτελεί το τέταρτο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό μόνο ως καταστροφικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τους «κυανόλευκους».

Η Νίκη δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των φίλων της, παρότι είχε πολύ δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και μία διοίκηση που είχε φροντίσει να μη λείπει τίποτε από την ομάδα, αφού όλα λειτουργούσαν σε επαγγελματικά πρότυπα. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν μόνο μία ήττα σε 26 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο. Ωστόσο, αυτή ήταν από τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ντέρμπι του β’ γύρου και έμελλε να στοιχίσει την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως εκείνο που «πλήγωσε» τους φίλους του συλλόγου ήταν το γεγονός ότι η ήττα αυτή ήρθε με… κάτω τα χέρια. Ήθελαν να δουν τους παίκτες να «ματώνουν» στο γήπεδο, κάτι που δεν συνέβη.

Πηγή: e-thessalia

The post Εξηγήσεις και απαντήσεις στη Νίκη Βόλου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...