Επένδυση για το μέλλον στον Σμόλικα με Ντούρα & Χασιώτη, ανανέωσε και ο Καρέντζος

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Σμόλικα, όπου ακολούθησαν δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και μια μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, με το σήμα του Σμόλικα στο στήθος θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά ο ακραίος αμυντικός, Δημήτρης Καρέντζος (φωτ.) όπως και ο νεαρός μέσος, Αδάμος Ντούρας, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ακόμη, παίκτης του Σμόλικα είναι και ο 16χρονος αμυντικός μέσος, Νεκτάριος Χασιώτης όπου μεταγράφηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Νίκη Μιχαήλ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Ο Σμόλικας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Δημήτρη Καρέντζο και Αδάμο Ντούρα, όπως και την απόκτηση του Νεκτάριου Χασιώτη με τη μορφή δανεισμού από τη Νίκη Μιχαήλ! Η ομάδα μας πιστή στη φιλοσοφία της τα τελευταία χρόνια με την ανάδειξη νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ήρθε σε συμφωνία με τον 16χρονο μέσο, Αδάμο Ντούρα για την ανανέωση και τον επίσης 16χρονο αμυντικό μέσο Νεκτάριο Χασιώτη ως μεταγραφή για να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του Σμόλικα! Τέλος, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας, Βασίλη Μπακογιάννη θα αγωνίζεται και ο αμυντικός Δημήτρης Καρέντζος που συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η διοίκηση εύχεται στα τρία αυτά νέα παιδιά πολλές επιτυχίες με τη “πράσινη” φανέλα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...