Επέστρεψε και έδωσε τη νίκη στη Λάρισα 2012!

Αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα 2012 και τον Κίσσαβο Συκουρίου ήταν ο Δημήτρης Μανακούσιος που επέστρεψε από την πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού που είχε και μάλιστα έγινε ο πρωταγωνιστής στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ραχούλας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην ενεργό δράση για το συγκρότημα του Γιώργου Λιάπη, καθώς πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 70′ και με δύο τέρματα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με αυτή να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες απέναντι στο Συκούριο (2 – 0).

Έτσι, η λαρισινή ομάδα έφθασε τους τριάντα έξι βαθμούς και συνεχίζει από την ένατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα, το Συκούριο έμεινε στους μία θέση πιο πίσω έχοντας και ένα βαθμό λιγότερο.

Το πρώτο μέρος πέρασε για τις δύο ομάδες χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα στη συνάντηση. Στην επανάληψη λοιπόν και στο 78′, ο Δημήτρης Μανακούσιος ευτύχησε να βάλει μπροστά τη Λάρισα 2012 με ιδανικό τελείωμα, ενώ δέκα λεπτά μετά και προς το τέλος της συνάντησης ο ίδιος παίκτης με δεύτερο τέρμα διπλασίασε τα τέρματα για το σύνολο του Γιώργου Λιάπη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Η Σύνθεση

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Παντ. (70′ Μανακούσιος Δ.), Πρίφτης, Φλώρος Βασ., Σελήνης, Φλώρος Παν., Μολάς, Κίτσιος Δ. (87′ Κίτσιος Π.), Ξέρρας (80′ Μπέης), Τσιάκος, Μπόντε.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Αναστασίου, Καραμπούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...