Επέστρεψε «σπίτι» του ο Νίκος Αλεξούλης

Την τεχνιή ηγεσία του Ροδιακού ανέλαβε για τρίτη φορά στην ιστορία του, ο Νίκος Αλεξούλης, διαδεχόμενος τον Βασίλη Γιοβανόπουλο, με στόχο την άνετη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Με μία συγκομιδή μόλις τριών βαθμών στις πρώτες επτά αγωνιστές, ο Ροδιακός κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό από τον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας και για τον λόγο αυτό κάτι έπρεπε να αλλάξει στις τάξεις της ομάδας. Μεσούσης της χρονιάς οι ποδοσφαιριστές δεν αλλάζουν. Άρα το επόμενο βήμα είναι η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Βασίλης Γιοβανόπουλος ήταν εκείνος που συκγρότησε τον Ιούλιο το αγωνιστικό τμήμα, δεν θα είναι όμως εκείνος που θα ολοκληρώσει και την χρονιά. Η διοίκηση του Ροδιακού αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» των αποδυτηρίων σε έναν άνθρωπο που κατά το παρελθόν ο Ροδιακός έχει βιώσει μεγάλες ημέρες δόξας. Μία εξ΄ αυτών, ήταν και η πορεία έως τους «4» του Κυπέλλο ΕΠΣ Λάρισας την σεζόν 2010 – 2011, όταν και έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Αλκαζάρ, μένοντας εκτός συνέχειας από τον Κεραυνό Παραποτάμου.

Τελευταία φορά που ο Νίκος Αλεξούλης κάθισε στον πάγκο του Ροδιακού ήταν στο παιχνίδι μπαράζ-ανόδου με το Ελευθεραί, εκεί όπου κρινόταν η άνοδος στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Τότε η ομάδα του Ελευθεραί ήταν εκείνη που είχε πάρει το «μαγικό» εισιτήριο της ανόδου. Για την ιστορία βέβαια, αργότερα προτάθηκε στην ομάδα της Ροδιάς να «κατέβει» στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας (μετά από κενά που δημιουργήθηκαν στις παραπάνω κατηγορίες), όμως τότε οι διοικούντες του Ροδιακού επέλεξαν να παραμείνουν στην Β΄.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...