Επέστρεψε στα “σαλόνια” για να… μείνει!

Στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας μετά από δύο σεζόν απουσίας του επέστρεψε ο Αμπελωνιακός!

Η ομάδα του Αμπελώνα μετά από δύο χρονιές στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ, κέρδισαν την επιστροφή τους στη “μεγάλη” κατηγορία, μια κατηγορία γνώριμη για τους ίδιους και ο στόχος του συλλόγου είναι να βάλει τις σωστές βάσεις για την… επόμενη μέρα.

Προπονητής της ομάδας θα είναι και τη νέα σεζόν ο Κώστας Μαντζιώκας που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μεσούσης της περσινής χρονιάς, παραλαμβάνοντας ένα καλά δουλεμένο σύνολο από τον Γιάννη Αλεξούλη, και σε συνδυασμό με την δίοικηση του Αμπελωνιακού θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα αξιοζήλευτο σύνολο που γιατί όχι να αποτελέσει και την έκπληξη του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας τη νέα σεζόν.

Το Μεταγραφικό “Παζάρι”

Ήρθαν: Φλέγγας (Δωτιέας Αγιάς), Γούτος Ν. (Δωτιέας Αγιάς), Παπαγεωργίου (Φαλανιακός), Λιάκος (Τύρναβος), Τεκέδης (Σμόλικας), Βαλατσός (Νέα Πολιτεία).

Έφυγαν: Ελευθέρογλου (ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

Κώστας Μαντζιώκας (Προπονητής): «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές τη νέα χρονιά, πιστεύω πως ο Αμπελωνιακός άξιζε να είναι στην Α΄ ΕΠΣΛ γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο. Η περσινή μας χρονιά κρίνεται επιτυχημένη και σε όλο αυτό βοήθησε η διοίκηση και φέτος με νέο προσανατολισμό θέλουμε να προωθήσουμε και τα νέα παιδιά που θεωρούμε πως είναι αξιόλογοι παίκτες. Θα στηριχτούμε στον περσινό κορμό, έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες με έμπειρους παίκτες και θα γίνουν και άλλες κινήσεις μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο γρηγορότερα την παραμονή μας και να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και μέσα από την δουλειά μας να δείξουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στον Αμπελωνιακό αλλά και σε ολόκληρο το νομό».

Τάσος Μαυρίδης (Πρόεδρος): «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία. Καινούρια κατηγορία αλλά πολύ γνώριμη για τον Αμπελωνιακό και ως βασικός στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ότι καλύτερο προκκύψει».

Αχιλλέας Αλεξόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Ο Αμπελωνιακός επέστρεψε στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας μετά από δύο χρόνια και σε οποιαδήποτε κατηγορία και εάν παίζει είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο και θεωρώ πως μέσα από σκληρή δουλειά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν θέσει».

Δημήτρης Αλεξανδρής (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια φέτος με νέα παιδιά και με έναν αξιόλογο προπονητή που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του συλλόγου. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ».

Γιώργος Τσετιροκλής (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Από τη μεριά μας οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι για φέτος και έχουν να κάνουν με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια να μπορέσουμε να εμφανιστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τα Φιλικά

19/08: Δαμασιακός
25/08: Φαλανιακός
30/08: Μελισσοχώρι
02/09: Σμόλικας Φαλάνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...