Επέστρεψε στην φυσική του θέση, ο Ηρακλής Λάρισας

Ο στόχος που είχε θέσει η διοίκηση Φιλίππου αναλαμβάνοντας την ομάδα στην Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας υπό το καθεστώς της πλήρης διάλυσης και μη λειτουργίας για τρία χρόνια, ήταν να την επιστρέψει μέσα σε τέσσερα χρόνια στην κατηγορία όπου αρμόζει στον Ηρακλή Λάρισας να αγωνίζεται.

Ο στόχος αυτός επετεύχθει και ο Ηρακλής Λάρισας μετά από απουσία εννέα χρόνων από την “μεγάλη” κατηγορία του Νομού μας επέστρεψε ακόμη πιο ισχυρός και με οργάνωση όπου θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες Super League.

Από φέτος το καλοκαίρι στον προπονητικό πάγκο ήρθε και η μεγάλη καψούρα όλα αυτά τα χρόνια, του προέδρου Νίκου Φιλίππου, ο Κώστας Κολομητρούσης και κάνοντας λίγες και καλές αλλά και ποιοτικές μεταγραφές, ο Ηρακλής είναι έτοιμος για μεγάλα πράματα.

Το Πάρε – Δώσε:

Ήρθαν: Κουρούμαλος (Δωτιέας Αγιάς), Μούμος Κ. (Όλυμπος Λάρισας), Κολομητρούσης (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Κασνακούδης (ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

Έφυγαν: Μακανίκας (Δήμητρα Γιάννουλης), Ζησάκης (Α.Ο. Κοιλάδας), Φούντας (Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Μέκρας Γ. (Α.Ο. Ελευθεραί).

Οι Δηλώσεις

Νίκος Φιλίππου (Πρόεδρος): «Ξεκινάμε με γοργούς ρυθμούς, έχουμε φτάσει στο 95% του ρόστερ με πολυ δουλειά. Έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας σε πολύ χαμηλό επίπεδο και φτιάχνουμε μία πολύ γρήγορη ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα και ο κόουτς και η διοίκηση θέλουμε να είμαστε μέσα στους πρωταγωνιστές, στην ουσία πάμε για άνοδο».

Κώστας Κολομητρούσης (Προπονητής): «Ξεκινάμε με νέους ποδοσφαιριστές, μπορώ να χαρακτηρίσω νέα την ομάδα γιατί ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές από ότι ήταν οι παλιοί οι περσινοί. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό σύνολο στην ομάδα μας, να μάθουμε να παίζουμε ένα ωραίο και όμορφο ποδόσφαιρο, να είμαστε σωστά προπονημένοι και να υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία στην ομάδα μας και ευελπιστώ να έχουμε μία καλή πορεία με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Τονστόχο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα θα τον βάλουμε από τον Δεκέμβριο και μετά που θα έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα μας και ευελπιστώ ότι θα τα πάμε αρκετά καλά».

Γιάννης Δάσσιος (Ποδοσφαιριστής): « Όσο πιο παλιός και με τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει, πιστεύουμε ότι έχουμε αισιοδοξία και θα τα πολύ καλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουμε πολύ καλό υλικό και ένα εξίσου πολύ καλό προπονητή που θα μας δώσει ώθηση για να πάμε καλά και να έχουμε στο τέλος μία καλή θέση μέσα στο πρωτάθλημα. Στόχος για εμάς είναι να δεθούμε σαν οικογένεια γιατί έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές φέτος στην ομάδα».

Βαγγέλης Θεοδώρου (Ποδοσφαιριστής): “Μια νέα χρονιά ξεκινά σε μια νέα κατηγορία για εμάς. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους αντιπάλους να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, στο τέλος της οποίας όλοι μας να είμαστε χαρούμενοι”.

Βάιος Φιλίππου (Ποδοσφαιριστής): «O Hρακλής αντιπροσωπεύει  ένα καινούργιο όνομα Ηρακλής και ξεκινάει με καινούργιες φιλοδοξίες και καινούργιους στόχους. ‘Εχει κάνει σημαντικές προσθήκες στην ομάδα, έχει αλλάξει κατά 80% το ρόστερ και μέσα σ αυτή περιλαμβάνει και νέους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής κάνει σημαντικό έργο στην ομάδα και δουλεύουμε κάτω από πολύ καλές και άριστες συνθήκες. Στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος εάν έχουμε τα φόντα για την άνοδο να την πραγματοποιήσουμε».

Γιώργος Μούμος (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλη την ομάδα. Φέτος ήρθανε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα. Στόχος με την νέα μου ομάδα είναι να βγούμε στην πεντάδα και ότι καλύτερο προκύψει δεν θα πούμε «όχι».

Μιχάλης Κουρούμαλος (Ποδοσφαιριστής): «Το υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό, βρίσκομαι σε μία νεανική ομάδα και τα παιδιά δείχνουν θέληση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Τον στόχο της νέας μου ομάδας δεν μπορώ να τον καθορίσω εγώ, η ομάδα και ο προπονητής θα το καθορίσει αυτό αλλά πιστεύω σύμφωνα με το υλικό ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και εύχομαι να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...