Επέστρεψε στις νίκες και στη δεύτερη θέση!

Την επιστροφή στις νίκες και παράλληλα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Δολιχιακός, όπου κέρδισε στην έδρα του τον Ηρακλή Πλατανουλίων στην 21ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι, η ομάδα των Αντώνη Παναγιώτου και Στέφανου Σουγλή έφθασε τους τριάντα επτά βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Νινίκα έμεινε στους είκοσι εννέα βαθμούς, ύστερα και από αυτή την αγωνιστική.

Τα Πλατανούλια προηγήθηκαν στο σημερινό παινίδι κι έκαναν το 0 – 1, ενώ στο 20ο λεπτό ο Στέφανος Σουγλής έφερε το ματς στα ίσια με δικό του τέρμα.

Στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με σουτ έξω από τη περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκορ, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ο Αντώνης Παναγιώτου με όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1.

Μάλιστα, ο Δολιχιακός διεύρυνε το σκορ σε 4 – 1 στο 77ο λεπτό με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γιάννη Λιόλιο με σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Νινίκα ήταν να μειώσει σε 4 – 2 προς το τέλος του αγώνα, όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Η Σύνθεση

Δολιχιακός (Αντώνης Παναγιώτου – Στέφανος Σουγλής): Κατοντικίδης, Λαζαρίδης, Μαρογιάννης, Σπάχος (15′ λ.τ. Τριανταφύλλι), Καντολάρι, Σουγλής Στ., Παπακωνσταντίνου Β. (70′ Λιόλιος Ι.), Σουγλής Ζ. (80′ Γκόγκος), Πουρσανίδης, Παναγιώτου, Σουγλής Κ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Τάνας, Χασιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com