Επίσημη η επιστροφή Τσάπα στον Φάρο

Η ΚΑΕ ΓΣΛ Φάρος ανακοίνωσε επίσημα πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Τσάπα για την επιστροφή του στη διοικητική ηγεσία.

Ο Βαγγέλης Τσάπας επιστρέφει στις… επάλξεις για τον ΓΣΛ Φάρο και η είδηση επιβεβαιώθηκε με επίσημη ενημέρωση της ομάδας. Σε αυτή τονίζεται πως ο Τσάπας «και ένα team νέων επενδυτών θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης», ενώ προαναγγέλλει η απόκτηση ενός ξένου παίκτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ομάδα μας μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Τσάπα Ευάγγελο και ένα team νέων επενδυτών οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλήματων εχουν δημιουργηθεί.Αυτα τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες θα συνεχίσουν χωρίς κανένα προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας.Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξενου παίχτη.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες, το προπονητικό team και τούς υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι ενωμένοι για το καλό του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...