Επιβλητική νίκη για το Κιλελέρ, «καρέ» τερμάτων ο Παπαχρήστος!

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Βαγγέλη Παπαχρήστο που σκόραρε τέσσερις φορές, το Κιλελέρ επιβλήθηκε με 7 – 1 του Αετού Αμυγδαλέας στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Με την εμφατική αυτή νίκη το σύνολο των Φώτη Πλίτση – Γιάννη Βαΐτση έφθασε τους σαράντα πόντους και συνεχίζει στην όγδοη θέση, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη έμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας είκοσι έξι πόντους.

Από το παιχνίδι αυτό ξεχώρισε η εμφάνιση του Βαγγέλη Παπαχρήστου που σκόραρε τέσσερις φορές (22′, 25′, 54, 58′), όπως και ο Θανάσης Αργύρης που βρήκε δύο φορές δίχτυα (30′, 34′), ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Κώστας Κουσιώρας (70′).

Για τον Αετό Αμυγδαλέας είχε μειώσει προσωρινά σε 4 – 1 ο Ντάλλας στο 46ο λεπτό του αγώνα…

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης – Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Ξηροκώστας, Μουρατάι (46′ Κουσιώρας), Παλάσκας, Κολιός, Καρακάνος, Αργύρης, Παπαγιαννούλης, Παπαχρήστος, Λαβαντσιώτης, Φορτομάρης.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Καλογιάννης, Μακρίδης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Πλης, Ντάλλας, Κουρούκας, Περδίκης, Παπαδάμου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Μπούτος, Σιαπλούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...