Επιβλητικός Αετός από την πρεμιέρα

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τον δρόμο της επιστροφής του προς τη «μεγάλη» κατηγορία ο Αετός Μακρυχωρίου κερδίζοντας με το ευρύ 4 – 0 τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας στη πρεμιέρα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Οι Μακρυχωρίτες μπήκαν «φουριόζοι» στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα από το πρώτο κιόλας μέρος. Την αρχή έκανε στο 18’ ο Δημήτρης Καλούσης με ωραίο σουτ στη κίνηση, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Ίλντο Τζίκα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Φιλοκτήτης προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, ο Αετός στο 59’ «καθάρισε» την υπόθεση τρίποντο χάρη σε τέρμα του προωθημένου Χάρη Αλμυρούλη. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε στο 76ο λεπτό ο Παναγιώτης Φουσίκας.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Τσιαντούλης, Τίκος, Δάσσιος (80’ Στογιάννης), Αλμυρούλης, Καπετάνι (76’ Αλιάι), Πάσος (52’ Τσιαπλές), Μπουζώνας, , Φουσλίκας, Καλούσης (74’ Τζίκα Ντ.), Τζίκα Ιλντ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Κοσμάς, Γιαννακός, Μυλωνάς, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Τσατσούλης, Γκουντάρας (72’ Ντόμπρα), Καπετάνιος, Πολύζος (85’ Καψάλης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...