Επιβλητικό Κουλούρι και Κοτάκος!

Δίχως να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, ο Άρης Κουλουρίου επιβλήθηκε εντός έδρας της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου με 4 – 0. Χατ – τρικ ο Κοτάκος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση καταφέρνοντας από νωρίς να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Στο 12ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Γιάννης Γκρέτσης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Βασίλης Κοτάκος ξεκίνησε το δικό του… «σόου». Καθώς στο συγκεκριμένο λεπτό, με σουτ από πλεονεκτική θέση, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα του Κολουρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος παίκτης παίκτης με σουτ από θέση βολής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Ενώ και πάλι ο Βασίλης Κοτάκος με όμορφο σουτ στο 75′ έκανε το 4 – 0 σημειώνοντας παράλληλα χατ – τρικ! Μάλιστα έφτασε και κοντά στο 4ο προσωπικό του τέρμα, όμως το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι και το 4 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζής): Παπαγούλας, Φασούλας, Τσιάρας, Καλογερόπουλος, Κουρούκας (65′ Μίχος), Καρλιγκιώτης Απ., Γκρέτσης, Κοτάκος, Γαρυφαλλόπουλος (46′ Μαμουλάρι), Δέλλας, Σταμέλος (70′ Μετάνι).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Κοτολόσης, Σαπουνάς, Χατζής Γ., Δαλώσης, Λυμπίκης, Γεωργάκης Αθ., Βαλιάκος Μ. (70′ Γραμμένος Β.), Αποστολόπουλος, Ξεφτέρης Χρ., Γραμμένος Κ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Κοτούμπας Δ., Τέγος Άγγ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com