Επιμένει ο Μπαρτομέου: «Τίποτα για Νεϊμάρ…»

Ενδεχομένως ν’ αποτελεί κίνηση τακτικής ώστε να μην ασκήσει πίεση, όμως, ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου επέμεινε πως δεν έχει υπάρξει ακόμα κάτι για τον Νεϊμάρ…

Άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν δηλώνουν πως έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενη πλευρά το τελευταίο διάστημα, άσχετα αν δεν έχει γίνει κατάθεση επίσημης πρότασης.

Ο Νεϊμάρ απουσιάζει από την προετοιμασία των Παριζιάνων που τον ψάχνουν τη στιγμή που ο πατέρας του κάνει λόγο για συμφωνημένη άδεια λόγω υποχρεώσεων με το ινστιτούτο που έχει ιδρύσει.

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, πάντως, κατά την παρουσίαση του Νέτο τον οποίο οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν από τη Βαλένθια κάνοντας ανταλλαγή με τον Σίλεσεν, ανέφερε απλά πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα από την περασμένη Παρασκευή», όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί ξανά για τον Βραζιλιάνο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε πριν από πέντε μέρες, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα είχε δηλώσει: «Ξέρουμε ότι θέλει να φύγει από την Παρί, αλλά και ότι η Παρί θέλει να τον κρατήσει. Οπότε, δεν υπάρχει θέμα για μας. Γενικότερα όμως δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

Επιμένει ο Μπαρτομέου: «Τίποτα για Νεϊμάρ...»

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...