Επιστολή δυσαρέσκειας από ΠΑΟΒ!

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής του ΠΑΟ Βάρδας: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ εκφράζει τη έντονη δυσαρέσκεια του, για την άρνηση του Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ν. Μοράντ να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα μας, σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, δείχνοντας μια Δημοτική Αρχή που δεν στηρίζει τους πρεσβευτές του αθλητισμού του Δήμου μας στις Εθνικές Κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα του αιτήθει από το Δ.Σ. της ομάδα μας να συμβάλει ως Δήμος αρωγός στο υπέρογκο κόστος εξόδων, προκειμένου να μεταβεί η 21μέλης αποστολή στη Ρόδο για τους δυο συνεχόμενους αγώνες που θα δώσουμε. Για να είμαστε δίκαιοι υποχρεωμένος δεν ήταν αλλά επί της ουσίας, μιλάμε για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Δήμου που διαφημίζει την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας για έκτο συνεχόμενο χρόνο στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Αν επιθυμούσε όμως να συνεισφέρει είχε τη δυνατότητα να παραχωρήσει το λεωφορείο του Δήμου, ώστε η ομάδα να μεταβεί στο λιμάνι του Πειραιά και να επιστρέψει, μειώνοντας το κόστος ταξιδιού.

Αν ήθελε φυσικά θα μπορούσε να είχε ρωτήσει και τους Δημάρχους τον όμορων Δήμων που έμπρακτα στηρίζουν τις ομάδες τους που συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία με τη δική μας. Αυτό όμως που μας ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι πως μιλάμε για μια Δημοτική Αρχή, που απέχει από όλα τα ποδοσφαιρικά και αθλητικά δρώμενα της Βουπρασίας και της Βάρδας, βάζοντας συνέχεια εμπόδια στα όνειρά μας. (Σκέπαστρο κερκίδας, αξιοποίηση γηπέδου) σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. Ο Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ συνεχίζει παρόλες τις αντιξοότητες ενωμένος και με όλους τους φιλάθλους στο πλευρό του.

Τέλος το ΔΣ ευχαριστεί όλο τον κόσμο της Βουπρασίας, και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας για την οικονομική Βοήθεια προς την ομάδα μας για τη μετάβαση του συλλόγου στη Ρόδο”.

The post Επιστολή δυσαρέσκειας από ΠΑΟΒ! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...