Επιστρέφει έπειτα από 4 μήνες και 15 ματς ο Αθανασόπουλος!

Με τον Βασίλη Αθανασόπουλο να συμπεριλαμβάνεται μετά από 15 αγώνες (!) και πάλι σε αποστολή, η Καλαμάτα θα υποδεχτεί το Καταστάρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια, στο ξεκίνημα της σεζόν, το τελευταίο ήταν στην Κεφαλονιά στα μέσα Οκτωβρίου (!) και έκτοτε ταλαιπωρήθηκε από τον μυϊκό τραυματισμό του στην γάμπα.

Έτοιμος πλέον και αφού στο μεταξύ έγινε για πρώτη φορά πατέρας, ο Αθανασόπουλος είναι στις επιλογές του Γιάννη Χριστόπουλου. Στην αποστολή για το ματς, το οποίο θυμίζουμε θα ξεκινήσει στη 1.30 μ.μ., βρίσκεται και ο Παντελής Αντωνιάδης που επίσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του απο το ματς με την Λέρνα και επιστρέφει μετά απο τρία ματς. Αντίθετα με τους παραπάνω, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μαστραντωνάκης, Ζαχαρόπουλος, Γιόνδης, Ψάνης.

Η Μαύρη Θύελλα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.

Την αποστολή για το Κυριακάτικο ματς αποτελούν οι: Βούρας, Κασωτάκης, Τάμπας, Τσόπελας, Χίλγκεν, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Πέριτς, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Ζελέκου, Γκελκέρια, Μίνγκας, Ρόνι Κάρλος, Λαθύρης, Αθανασόπουλος.

Πηγή: sport365

The post Επιστρέφει έπειτα από 4 μήνες και 15 ματς ο Αθανασόπουλος! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...