Επιστρέφουν την Παρασκευή οι Παπαδόπουλος – Καραντώνης!

Παραμονή της ημέρας διεξαγωγής της πρεμιέρας της Football League, στη Θεσσαλονίκη πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής.

Την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν ήθελαν να τη χάσουν με τίποτε. Αυτός είναι και ο λόγος, ο οποίος ώθησε Τομ Παπαδόπουλο και Στάθη Καραντώνη να προγραμματίσουν τη νέα έλευσή τους στη Θεσσαλονίκη, αναλόγως με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Μάλιστα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έχουν προγραμματίσει ακριβή ημερομηνία άφιξης και αναμένονται την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, παραμονή του αγώνα του Ηρακλή με τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να οριστεί για το Σάββατο 27/10.

Σπουδαία προσφορά από επιχειρηματία

Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από τη Φιλαδέλφεια, προσωπικός φίλος του Τομ Παπαδόπουλου, πληροφορήθηκε την προσφορά του Ηρακλειδέα από το Λονδίνο και αφορούσε στην πρόθεση του τελευταίου να αποστείλει τον καναπέ του από την αγγλική πρωτεύουσα με δικά του έξοδα, με αντάλλαγμα 10 διαρκείας σε ορφανά παιδιά – και κινητοποιήθηκε αμέσως.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, λοιπόν, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι αγοράζει εισιτήρια διαρκείας για όλα τα παιδιά τεσσάρων ορφανοτροφείων της Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένων και των συνοδών τους, ώστε να βρίσκονται στις εξέδρες του Καυτανζογλείου σε όλες τις αναμετρήσεις του Ηρακλή κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο!!!

Πηγή: BlueArena

The post Επιστρέφουν την Παρασκευή οι Παπαδόπουλος – Καραντώνης! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...