Επιστροφή στα “σαλόνια” με αγχωτική νίκη!

Σε ένα φτωχό απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ηρακλής Λάρισας αν και δύσκολα τελικά επιβεβαίωσε του τίτλου του φαβορί της αναμέτρησης και επικράτησε με 1 – 0 χάρη σε τέρμα που σημειώσε ο Σωκράτης Κολομητρούσης από τα έντεκα βήματα στο 71ο λεπτό.

Ο Ηρακλής είχε την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις ούτως ώστε να “καθαρίσει” το παιχνίδι νωρίτερα, παρόλα αυτά έπρεπε η μπάλα να στηθεί στα έντεκα βήματα απέναντι από τον Γεωργούλα, ούτως ώστε να καταφέρουν οι παίκτες του Κώστα Κολομητρούση να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, αλλά και το πρώτο τρίποντο στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, μετά από απουσία οκτώ ετών.

Most Valuable Player… Σωκράτης Κολομητρούσης!

Και κακός να ήταν (που δεν ήταν) κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και μόνο που αποδείχθηκε πως έχει “ψυχρό” αίμα, εκτελώντας από την άσπρη “βούλα” σωστά τον Γεωργούλα, κρίνεται ως ο άνθρωπος της συνάντησης, κάνοντας το καθήκον του στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας της Νεαπόλεως Λάρισας.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Θεοδώρου (76’ Βρανάς), Κουρούμαλος, Κοτούμπας, Μούτσα, Κολομητρούσης, Κασνακούδης, Μπάρδας (83’ Δάσσιος), Φουσίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Φιλίππου (65’ Χατζής).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλιατσάς, Σελήνης (70’ λ.τ. Ντούμος), Κατσιάνος, Καρβούνης, Κοιλούκος (70’ Καραμπάλιος), Γκουντάρας (46’ Γκουζιώτης), Σενκάι, Δαλαμπύρας, Κορδαλής, Λάϊος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Χατζηλιόντας, Τσαπράζης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...