Επιστροφή στις νίκες για τον Παναγροτικό Νίκαιας

Ο Παναγροτικός Νίκαιας κέρδισε στο γήπεδο του τον Απόλλωνα Γαλήνης με σκορ, 2 – 0 κι έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες!

Οι «πράσινοι» του Βαγγέλη Μπρισίμη μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Προμηθέα, κέρδισαν τον Απόλλωνα Γαλήνης κι έτσι έφθασαν τους τριάντα τέσσερις βαθμούς στη δεύτερη θέση.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Κώστα Βασίλη δεν αποκόμισε κάτι θετικό από το παιχνίδι και παρέμεινε στους δέκα βαθμούς και τη δέκατη τέταρτη θέση στη βαθμολογία.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Γιάννης Αλατάς έβαλε μπροστά τον Παναγροτικό Νίκαιας στο σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανδρεμένος σημείωσε το 2 – 0 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Από τις δύο ομάδες υπήρξαν σημαντικές χαμένες ευκαιρίες για να μετουσιωθούν σε γκολ, όμως το 2 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και ο Παναγροτικός Νίκαιας επέστρεψε στις νίκες!

Η Σύνθεση

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Ψαρούλης Δ. (70΄Αετόπουλος), Σώκος, Πανδρεμένος, Γεωργόπουλος, Παπακώστας, Γκουντίκας, Τσούρα, Φάσσας (85΄ Μπαλανίκας), Αλατάς (80΄ Μπακογιάννης), Ανδρεόπουλος (60΄ Καραφέριας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Μπατζιανούλης, Γκουγκότης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...