Επιτέλους Ν-Ι-Κ-Η!

Η Δόξα Αρμενίου άφησε τη… πρώτη της νίκη για το τέλος!

25 αγωνιστικές αγνοούσε τη νίκη η ομάδα της Δόξας Αρμενίου, που κατάφερε να πανηγυρίσει τη τελευταία αγωνιστική τη χαρά του… τριπόντου, κερδίζοντας στο “Βιολογικό” τον αδιάφορο Λαρισαϊκό με 2 – 0.

Βέβαια αυτή η νίκη δεν αλλάζει κάτι στη.. μοίρα της ομάδας του Αρμενίου, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τελευταίο της τάξης πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας. Τη Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας μιας και οι μόλις 5 βαθμοί που κατάφερε να μαζέψει στον 3ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας από μόνοι τους οδήγησαν τους “κιτρινόμαυρους” στη πτώση τους, σε μία εκ των χειροτέρων σεζόν του άλλοτε “καμαριού” του Αρμενίου που “μεσουρανούσε” ακόμη και στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας!

Στο 60′ οι γηπεδούχοι είχαν τη πρώτη καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ, όμως η προσπάθεια του Θάνου Ανδρώνη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καραδημήτρη. Πέντε λεπτά αργότερα τελικά τον στόχο βρήκε ο Ξέρας για λογαριασμό της Δόξας.

Ο Βασίλης Καψούρης βρήκε τον Ξέρα και αυτός με πλασέ στη κίνηση κέρδισε τον Τάση για το 1 – 0 των φιλοξενουμένων, οι οποίοι μάλιστα δεν αρκέστηκαν σε αυτό και στο 90′ και πάλι με ασσίστ του Βασίλη Καψούρη, ο Γκόντας από… κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2. Νωρίτερα στο 78′ ο Βασίλης Καψούρης αστόχησε να βρει… δίχτυα, μιας και το σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Λαρισαϊκού, κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τάση.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Κώστας Παπαρίζος): Τάσης, Δαλαμπύρας, Δημουλός Γ., Δημουλός Κ. (70′ Μικερτζής Δ.), Μπουζώνας, Βασιλείου, Καζαντζής (70′ Κουλούρης), Ανδρώνης, Δημόπουλος (50′ Ελιζόπουλος), Γκόλαντας, Φωκαΐδης.

Δόξα Αρμενίου (Δημήτρης Καραδημήτρης): Καραδημήτρης Δ., Ψάρρας, Αντωνόπουλος (65′ Γκόντα), Χιούσα, Γιαννούχος, Καψούρης, Ξέρας, Κατσίκης, Καμπανάς, Καραδημήτρης Αθ., Χατζόπουλος

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Μπούτος, Σούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...