Επόμενος «σταθμός»… η Ναύπακτος

Στο «Παπαχαραλάμπειο» Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου, χωρητικότητας 1.600 θεατών, καλείται ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας την προσεχή  Κυριακή να κοντραριστεί με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, του οποίου η ομάδα- μετά από επτά χρόνια απουσίας από τα Εθνικά πρωταθλήματα- επέστρεψε στη Γ’ Εθνική.

Άξιο, επίσης, αναφοράς, είναι το γεγονός, ότι την περίοδο 2000-01 ο Ναυπακτιακός Αστέρας λογίζονταν ως ΠΑΕ και πως εκείνη την αγωνιστική σεζόν συμμετείχε στην τότε Β’ Εθνική κατηγορία (σημερινή Foodball League), χάνοντας, ωστόσο, την ευκαιρία στο «τσακ» να παραμείνει στην κατηγορία, επιστρέφοντας, τελικά, στη Γ’ Εθνική.

Τον Ναυπακτιακό Αστέρα, λοιπόν, που για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική  σεζόν είναι γηπεδούχος, έχοντας, παράλληλα, συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς από τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις του με Μακεδονικό Σιάτιστας (1-2) και Σούλι Παραμυθιάς (1-1), θα αντιμετωπίσουν οι «κυανικίτρινοι» του Θόδωρου Βόλτση, σε έναν αγώνα στον οποίο καλούνται να υπερασπιστούν: πρώτον, το αήττητό τους στο πρωτάθλημα και, δεύτερον, την παραμονή τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο εν λόγω, εντούτοις, αγώνας που έχει να δώσει ο Μέγας Αλέξανδρος την Κυριακή,  εκ πρώτης όψεως είναι πάρα πολύ δύσκολος και αποδεικνύεται από τις δύο πρώτες επιτυχίες της «κοκκινόμαυρης» ομάδας της Ναυπάκτου στα έως τώρα παιχνίδια που έδωσε μακριά από το… σπίτι της.

Ωστόσο, στο συγκρότημα της Καλλιθέας, παρότι άπαντες γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας της κυριακάτικης αναμέτρησης, δηλώνουν πως θα κάνουν ό, τι περνάει από τα πόδια τους, προκειμένου να φύγουν από τη Ναύπακτο με βαθμό ή με βαθμούς.

Μία επιστροφή μετράει ο Μέγας Αλέξανδρος και τρεις απουσίες

Αναφορικά, τώρα, με το ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του την προσεχή Κυριακή ο Θόδωρος Βόλτσης, γεγονός είναι, πως η ενσωμάτωση στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αντωνιάδη, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, του δίνει την ευκαιρία να απαλλαγεί από «πονοκεφάλους» στη μεσαία γραμμή.

Από την άλλη, όμως, ο προπονητής των «κυανοκίτρινων», δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών του. Πρώτον, στον Θόδωρο Τσόπρα, που τραυματίστηκε στο ματς με τα Γρεβενά Αεράτα και δεύτερον, στους εδώ και καιρό τραυματίες Βασίλη Ηλία και Βασίλη Παπαθανασίου, με τον δεύτερο δε, να επιστρέφει στα γήπεδα κατά τι αργά, καθώς στις 22 του τρέχοντος μήνα θα κληθεί να κάνει αρθροσκόπηση.

Τέλος, σε ό, τι σχετίζεται με το διαιτητικό τρίο, αυτό αφορά τους κ.κ.: Κώστα Μπούμπα, Δημήτρη Τσάντα (Σ.Δ. Ηπείρου) και Δονάτου Παπαδημητρίου (Σ.Δ. Άρτας)   

ΠΗΓΗ: sentra

The post Επόμενος «σταθμός»… η Ναύπακτος appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...