“Ευελπιστούμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο!”

Ο μέσος από το Μάλι την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας και ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για τον παίκτη ήταν ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος ήταν ο προπονητής του.

Ο έμπειρος κόουτς σε επικοινωνία που είχε με το “metrosport” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σουντουρά, ενώ αναφέρθηκε ποιος τον ανακάλυψε και τον έφερε στην Ελλάδα.

«Παικτάρα ο Σουντουρά. Μεγάλο αστέρι. Είναι 8άρι. Αυτός ο παίκτης δε θα αργήσει και θα αγωνίζεται σύντομα στη Super League. Εμάς στην Αναγέννηση τον είχε ανακαλύψει ο Μίλερ και τον είχε φέρει στην Ελλάδα. Εκανε φοβερή σεζόν στην ομάδα. Ο παίκτης με τη λήξη της περιόδου τα είχε βρει σε όλα με τη Σάντα Κλάρα στην Πορτογαλία, αλλά η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ομάδας χάλασαν τη συμφωνία με αποτέλεσμα ο Ουσμάν να μείνει χωρίς ομάδα, όμως βλέπω ότι τον έκλεισε ο Απόλλων που θα τρίβει τα μάτια του για τον ποδοσφαιριστή που έχει στο δυναμικό του.»

Για το νέο σας ξεκίνημα στον Ασπρόπυργο: «Ο Δήμαρχος είναι αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και παίκτες βέβαια θα θέλαμε να είχαμε αποκτήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Όπως κι να έχει θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και ευελπιστούμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Football League».

The post “Ευελπιστούμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο!” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...